Copy

Mogens Lorentsen foran Romanée Conti marken i Bourgogne på en vinrejse i 2018.


Mogens Lorentsen er død
Det er med dyb sorg at jeg må meddele, at Mogens Lorentsen er død. Han døde hurtigt og uventet af en blodprop tirsdag d. 21. januar. Det gik stærkt og der var ikke noget at gøre.

Jeg har mistet min bror - og samtidig min ven og forretningspartner igennem de sidste mange, mange år her hos Lorentsens Vinforsyning. Det er et uforståeligt tab og ligesom resten af familien er jeg stadig meget påvirket.

Mogens var et fantastisk menneske, som mange af jer har mødt på vinrejser, til smagninger eller i butikken. Hans smittende humør og tørre humor kunne altid få et smil frem. Han var også en kæmpe kapacitet i forhold til vin med stor nysgerrighed og evne til at formidle sin store viden. Han vil blive savnet.

Mogens bisættes i Ebeltoft Kirke på lørdag d. 1. februar kl. 14.00.

Hvad nu?
I Mogens' ånd vil jeg opfordre til at åbne en god flaske og dele den med dine nærmeste.

Butikken i Ebeltoft forbliver naturligvis åben og det samme gør webshoppen. Vi er ved at få styr på det praktiske og det er ikke en lille opgave, når den daglige primus motor er væk. Er der spørgsmål så send os gerne en e-mail - men forvent at der kan gå lidt tid, før vi får svaret.
 

-- 
Med venlig hilsen

Per Lorentsen

Lorentsens Vinforsyning ApS
Erik Menveds vej 20
8400 Ebeltoft
CVR: 28891288

E-mail: post@lorentsens-vin.dk
Telefon: 86343772

Du modtager denne e-mail fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Var det en fejl eller er du ikke længere interesseret, så afmeld nyhedsbrevet her.

Email Marketing Powered by Mailchimp