Copy

In deze nieuwsbrief:


Lopital. Ook in 2015 uw betrouwbare partner

Digitaal logboek

In 2014 introduceerden wij vol trots...

In de hoofdrol

Onze nieuwe collega's

NEN 3140

Terugblik Gezond & Zeker Kennisdagen

Agenda
 
 
Lopital België Bvba
Antwerpsesteenweg 124
B-2630 Aartselaar
Tel:  0032-03/870.51.60
Fax: 0032-03/877.79.44

info@lopital.be
 

www.lopital.be
Lopital dankt u heel hartelijk voor de prettige samenwerking en uw vertrouwen in het afgelopen jaar. Wij wensen u voor 2015 heel veel geluk en gezondheid!
 


Lopital, ook in 2015 uw betrouwbare partner

De nieuwe regelgeving in de zorg heeft afgelopen jaar bij veel betrokkenen voor onduidelijkheid gezorgd. Maar ondanks de onrust hebben we ook veel mooie ontwikkelingen gezien en zijn we trots op het vertrouwen en de prettige samenwerking met onze gebruikers. Dit willen we in 2015 graag samen met u voortzetten en waar mogelijk verbeteren.
 
 

Digitaal logboek

Onze prioriteit ligt bij uw hulpmiddelen. Het komende jaar breiden we met de introductie van het Digitale Logboek onze dienstverlening aan u verder uit. Met behulp van het Digitale Logboek wordt alle informatie over uw hulpmiddelen verzameld. Op deze manier heeft u een gestructureerd en duidelijk inzicht in de technische staat en verwachte levensduur, en u voldoet aan de geldende wettelijke normen zoals HKZ en NEN 7506. Het grote voordeel is dat u hiermee in één oogopslag de life cycle costs inzichtelijk heeft. Zo kunnen we samen de kosten gaan beheersen. Door het duidelijke overzicht is de beschikbaarheid van uw hulpmiddelen altijd optimaal en is de kwaliteit en veiligheid van uw zorgverlening nog beter gewaarborgd. Meer info?
 


 

In 2014 introduceerden wij vol trots…

Het afgelopen jaar hebben we vol trots onze nieuwe blauwe productlijn geïntroduceerd met de actie ‘Vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje’. Veel van onze gebruikers reageerden positief op onze inruilactie en kozen na inlevering van een oude Pelikaan douchestoel, -brancard of aankleedtafel met een flinke korting voor een product uit onze nieuwe lijn. Wilt u meer weten over onze nieuwe producten of wilt u een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs? Klik dan hier.
 
 

In de hoofdrol

Omdat we zo trots zijn op onze nieuwe productlijn, spelen onze Flexo, Elexo, Reflex en Vienna aankleedtafels natuurlijk de hoofdrol in de instructievideo’s die we dit jaar introduceerden. Kijk alle films hier.
 


Onze nieuwe collega's

Wij zijn natuurlijk ook best een beetje trots op onze nieuwe collega's. Op 1 december 2014 is Sylvia Fernhout bij ons aan de slag gegaan als accountmanager Noord Nederland. Sylvia heeft veel ervaring in sales en heeft de afgelopen vier jaar een eigen bedrijf gehad. Ze is 33 en woont in Meppel van waaruit ze zich richt op de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.
Iets eerder al dan Sylvia, is Arnaud van Beek bij ons begonnen. Arnaud zal de functie accountmanager Projecten gaan invullen en gaat zich bezighouden met het verwerven van nieuwbouw- en renovatieprojecten in de zorg. Arnaud is bijna 44 en woont in Arnhem.
  

NEN 3140

Volgens de NEN 3140 moet laagspanningsapparatuur (arbeidsmiddelen met een stekker) in elk geval jaarlijks, en bij intensief gebruik soms zelfs vaker geïnspecteerd worden. Tijdens het congres van de Nederlandse Vereniging van Technici in de gezondheidszorg bleek dat de helft van de Nederlandse zorginstellingen niet voldoet aan de gestelde eisen.
In het onderhoudscontract van Lopital is deze inspectie vanzelfsprekend opgenomen. Daardoor bent u verzekerd van periodieke inspectie en deskundig onderhoud volgens deze actuele Nederlandse norm. Onze monteurs werken met een onderhoudsprotocol en volgens de strengste richtlijnen. Ook de producten waarvoor deze normering niet geldt worden waar mogelijk volgens het producentenprotocol geïnspecteerd. Onderhoud wordt uitgevoerd naar de voorschriften van de fabrikant.
 


 

Gezond & Zeker Kennisdagen

Tijdens de Gezond & Zeker Kennisdagen wisten de bezoekers massaal onze stand te vinden. Naast de vele prettige en informatieve gesprekken die we met onze gebruikers hebben gevoerd, hebben we in samenwerking met Zwaartepunt verschillende drukbezochte workshops georganiseerd.
Deelnemers aan de kennisroute maakten door het goed beantwoorden van een aantal vragen kans op een leuke prijs. Uiteindelijk was Dymphie van der Looij-Wanders, Arbo-contactpersoon van de Afdeling Poli Chirurgie van het Maxima Medisch Centrum de gelukkige. Zij ontving uit handen van Thijs Vaes, Accountmanager van Lopital een diner-cheque t.w.v. € 150,-.
 
Copyright © 2014 Lopital, All rights reserved.
1 U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wellicht geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg of binnen Lopital. - Vous recevez cette newsletter car vous êtes intéressé dans les soins de santé, ou Lopital en particulier.