Copy
Nieuwsbrief Lopital juni 2016


In deze nieuwsbrief:


LopiCape: Heel eenvoudig meer eigenwaarde

Vernieuwde Reflex: Meer gebruiksgemak en langere levensduur
 
 
Lopital Nederland BV
Laarakkerweg 9,
5061 JR Oisterwijk, Nederland
Telefoon: +31 13 523 9300
info@lopital.nl

 

www.lopital.nl
Heel eenvoudig meer eigenwaarde

De LopiCape is een geheel nieuw en innovatief product van Lopital dat de kwaliteit van uw zorg op een hele eenvoudige manier aanzienlijk verbetert. De LopiCape houdt tijdens het verplaatsen van cliënten in een tillift, plafondtillift, douchebrancard of douche-toiletstoel het lichaam warm en bedekt. Zo worden ongemakkelijke situaties als gevolg van onbedekte lichaamsdelen tijdens een transfer voorkomen en wordt meer rekening gehouden met de privacy van de cliënt. En dit versterkt de waardigheid en trots. Want eigenwaarde hangt niet alleen samen met autonomie en zelfbeschikking maar ook en vooral met goede zorg!


De LopiCape is gemaakt van rekbare, dubbelzijdig geluste badstof van 100 % katoen, voelt aangenaam aan en absorbeert vocht. Een capuchon geeft extra draagcomfort. Er zijn drie uitvoeringen van de LopiCape die passen op elk model tillift, plafondtillift, douchebrancard of douche-toiletstoel. De LopiCapes zijn vanaf vandaag te bestellen!
 • LopiCape douchestoel
  art. nr. 40811010, €145,- excl. btw
   
 • LopiCape douchebrancard
  art. nr. 40811020, €172,- excl. btw
   
 • LopiCape tillift
  art. nr. 40811030, €200,- excl. btw
Voor een demonstratie of meer informatie belt u met Lopital Nederland. Tel: +31 13 523 9300Gratis Lopital kledinghaak

Bij iedere LopiCape ontvangt u gratis een stevige en eenvoudig te bevestigen Lopital kledinghaak, zodat u de LopiCape altijd snel bij de hand heeft en weer makkelijk en netjes kunt opbergen.

Meer gebruiksgemak en langere levensduur Reflex

Onze Reflex douche-toiletstoel is vernieuwd! Vanaf 1 juni wordt de Lopital Reflex (art. nr. 51005600) uitgevoerd met een nieuwe en verbeterde rugkap. Door dit systeem bestaat er minder kans op kabelbreuk en beschadigingen van het oplaadsysteem. Daarnaast zijn de oplader en het oplaadpunt niet gevoelig voor corrosie, waardoor roestvorming is uitgesloten en de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

Om de toepasbaarheid van onze laders op elkaar af te stemmen, is ervoor gekozen het oplaadpunt van de Reflex uit te voeren met het magneet oplaadsysteem dat ook gebruikt wordt op onze Marina douchebrancard en Elexo douche-toiletstoel. Eén oplader is dus voldoende voor meerdere producten.

Wilt u een vernieuwde rugkap (art. nr. 80005604, € 242,- excl. btw) voor uw huidige Reflex douche-toiletstoel bestellen? Dan krijgt u nu éénmalig 40% korting op de bijbehorende lader (art. nr. 70550012, € 144,- excl. btw). Natuurlijk is voorlopig de oude oplader van de Reflex (art. nr. 70560005, € 123,- excl. btw) nog beschikbaar. Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen met uw accountmanager of customerservice.
Copyright © 2016 Lopital, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wellicht geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg of binnen Lopital.