Copy
Nieuwsbrief Lopital september 2015


In deze nieuwsbrief:


Vernieuwing op de EXPO 60+

Vernieuwde Timo en Cleo-lijn voor meer hygiëne en comfort

Inspirerende workshops tijdens de Gezond & Zeker Kennisdagen 
 
Lopital België BVBA
Antwerpsesteenweg 124
B-2630  Aartselaar
België
tel. +32 - (0)3.8705160
info@lopital.be
 

www.lopital.be
Vernieuwing op de EXPO 60+

Lopital neemt ook dit jaar weer deel aan de zorgbeurs EXPO 60+ in Mechelen. Tijdens deze beurs kunt u kennismaken met onze geheel vernieuwde Timo-lijn. Met bijzondere aandacht voor hygiëne en praktische bruikbaarheid hebben we deze producten opnieuw verder doorontwikkeld voor nog meer gebruiksgemak en veiligheid.
 
Neemt u bij een bezoek aan onze stand ook even de tijd om ons volledig nieuwe budgetbad te bekijken. Het bad staat opgesteld in een wellness omgeving en is een bezoekje meer dan waard. Zo presenteren we uiteenlopende accessoires die het baden veraangenamen en een therapeutische uitwerking hebben op lichaam en geest.Wij kijken ernaar uit u te begroeten tijdens de EXPO 60+ op 7, 8 en 9 oktober aanstaande in de Nekkerhal in Mechelen. U vindt ons in stand 1378. De EXPO 60+ is toegankelijk na aanmelding via de website www.expo60plus.be/nl/bezoeken/Registration.


 

Vernieuwde Timo en Cleo-lijn
voor meer hygiëne en comfort
De vernieuwde Timo en Cleo douche- en toiletstoelen bieden nog meer comfort, hygiëne en veiligheid. In ziekenhuizen en verpleeghuizen wordt steeds meer belang gehecht aan onder andere hygiënische veiligheid. Hierin voorzien deze vernieuwde producten. De stoelen zijn door de verbeterde zitting, frames en geleiders eenvoudiger en veiliger te reinigen. De nieuw ontworpen afneembare zitting die zelfs in de wasmachine gereinigd kan worden, gooit alom hoge ogen. De stoelen zijn daarnaast voorzien van langere armleuningen waardoor zitten en opstaan door uw cliënt als veilig en comfortabel wordt ervaren. De eerste stoelen zijn al tot grote tevredenheid in gebruik en staan te pronken in de badkamers van het Meander Medische Centrum in Amersfoort en het CHR Citadelle te Luik.
 
Meer informatie over deze verbeterde douche- en toiletstoelen is te vinden op onze website www.lopital.nl/douchestoelen-en-toiletstoelen. Natuurlijk kunt u ook uw accountmanager vragen om een proefopstelling.


 

Inspirerende workshops tijdens
de Gezond & Zeker Kennisdagen

Op maandag 2 en dinsdag 3 november as. is Lopital aanwezig op de Gezond & Zeker Kennisdagen in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. In samenwerking met Zwaartepunt verzorgen we weer diverse workshops die u direct ondersteunen in uw dagelijkse praktijk. U kunt kiezen uit de workshops ‘Peer of Appel: dat maakt nogal wat uit’, ‘Transfer en verzorging van de passieve obese cliënt’ en ‘Iedereen in beweging’.Het thema van deze editie van de Gezond & Zeker Kennisdagen is Duurzaam Zorgen. Dit sluit naadloos aan bij onze visie, werkwijze, en producten. Door onze dienstverlening willen we garanderen dat u altijd beschikt over de beste én best toepasbare oplossing om optimale zorg te verlenen aan de aan u toevertrouwde cliënten.Meer informatie over de Gezond & Zeker Kennisdagen 2015 vindt u op www.gezondenzeker.nl. Hier kunt u zich ook direct aanmelden voor een bezoek aan deze inspirerende dagen.

 
Copyright © 2015 Lopital, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wellicht geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg of binnen Lopital. - Vous recevez cette newsletter car vous êtes intéressé dans les soins de santé, ou Lopital en particulier.