Copy

In deze nieuwsbrief:


Nieuwe Lopital instructievideo's online!

Gezond & Zeker Kennisdagen

Wij zijn er voor u!

Ons meest innovatieve product

Workshops Zwaartepunt
 
 
Lopital Nederland BV
Laarakkerweg 9,
5061 JR Oisterwijk, Nederland
Telefoon: +31 13 523 9300
info@lopital.nl

 

www.lopital.nl


Nieuwe Lopital instructievideo's online!

Heeft u al onze allernieuwste instructiefilms bekeken? U vindt ze op ons youtube kanaal.

 

Lopital op de Gezond & Zeker Kennisdagen

Vanzelfsprekend is Lopital aanwezig tijdens de landelijke Kennisdagen van Gezond & Zeker op 27 en 28 oktober as. in het NBC congrescentrum te Nieuwegein. Deze dagen zijn bestemd voor iedereen die zich bezighoudt met de preventie en vermindering van fysieke belasting en agressie in de zorg. Het thema van 2014 is 'Innoveren met Zorg'. Voor meer informatie over de kennisdagen kunt u terecht op de website www.gezondenzeker.nl.


Wij zijn er voor u!

Wij ontvangen u tijdens de Gezond & Zeker kennisdagen graag in onze stand. Laat u verrassen door de innovaties in zorg en welzijn die Lopital u te bieden heeft. Als u kiest voor de producten van Lopital kiest u niet alleen voor de beste zorg voor uw cliënt, maar kiest u ook voor uzelf. Want de productinnovaties van Lopital zorgen ook voor u! Zo kiest u ervoor de gevolgen van fysieke belasting en agressie in de zorg tegen te gaan.

 

Continue innovatie, onze werkwijze

Vol trots presenteren we in onze stand ons meest innovatieve product: de Elexo XXL Douchestoel. Resultaat van continue doorontwikkeling, jarenlange ervaring en intensieve samenwerking met de doelgroep. Door deze manier van werken is Lopital in staat verantwoorde oplossingen te bieden voor het verzorgen van mensen met obesitas. Onze Elexo en Tango XXL Douche-Toiletstoelen bijvoorbeeld, bieden zowel de verzorgende als de cliënt veel comfort en gebruiksgemak. Meer informatie over deze en andere hulpmiddelen, en voor algemene informatie over obesitas in de zorg, vindt u op onze website. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met een van onze medewerkers via 013-5239300. Wij informeren u graag!

Workshops Zwaartepunt

Onze partner Zwaartepunt verzorgt tijdens de Gezond en Zeker Kennisdagen weer verschillende interessante workshops. En bij al deze workshops gebruiken zij natuurlijk onze producten! Naast algemene bijeenkomsten voor ergo- en veiligheidscoaches geven ze workshops gericht op de zorg rondom obesitas. Workshops die passen bij de actuele vragen en problemen uit de dagelijkse praktijk, maar die ook zorgen voor verdieping. Zwaartepunt draagt hierdoor bij aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Zowel voor de zorgverlener als de cliënt. Een overzicht van de workshops met uitgebreide inhoudelijke informatie vindt u op www.zwaartpunt.nl.
Copyright © 2014 Lopital, All rights reserved.
1 U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wellicht geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg of binnen Lopital.