Copy
Nieuwsbrief maart 2017
Al 40 jaar volledig gericht op de kwaliteit van zorg

Aandacht voor innovatie tijdens Zorgtotaal

Tijdens de vakbeurs Zorgtotaal bleek er veel interesse voor de presentatie van onze nieuwe comfort beensteun. Bezoekers waren enthousiast over deze innovatieve oplossing waarmee onze Reflex, Elexo en Flexo douche-toiletstoelen nog functioneler en eenvoudiger in gebruik zijn.
 

Een optie die het comfort voor de cliënt vergoot terwijl de fysieke belasting van de medewerker vermindert. Ook voor de vernieuwde Golvo die naast een eenvoudiger bediening meer inzicht in gebruik, (over)belasting en onderhoud biedt, was veel aandacht.
Tijdens Zorgtotaal demonstreerden we ook het prototype van onze nieuwe Lotus. Door jullie praktijkverhalen en aandachtspunten kunnen we deze eenvoudige en efficiënte opstahulp nog verder optimaliseren. Wij willen alle bezoekers aan onze stand heel hartelijk danken voor hun interesse en inbreng!
Was u niet aanwezig tijdens Zorgtotaal of heeft u ons gemist? Dan kunt u voor meer informatie over deze innovatieve producten natuurlijk contact opnemen met uw accountmanager. Wij verzorgen graag een demonstratie op uw locatie.

Bekijk hier onze animatievideo: Wij zijn Lopital

Wij zijn Lopital

Meer informatie of advies?

Wilt u na het lezen van deze nieuwsbrief meer informatie of advies neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)13 523 93 00 of per mail via info@lopital.nl. Wij vertellen u graag meer over onze vernieuwde producten.
Copyright © 2017 Lopital, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wellicht geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg of binnen Lopital.

Contactgegevens:
Lopital Nederland BV  |  Laarakkerweg 9  |  5061 JR Oisterwijk  |  Nederland
Telefoon: +31 (0)13 523 9300  |  info@lopital.nl  |  www.lopital.nl

Gegevens wijzigen | uitschrijven