Copy
Nieuwsbrief Lopital september 2016


In deze nieuwsbrief:


Uitnodiging Health & Care

Bewonder onze vernieuwde Indra

Optimale bewegingsvrijheid in onze snoezelruimte

De vernieuwde Viking M tillift

 
 
Lopital België BVBA
Antwerpsesteenweg 124
B-2630  Aartselaar
België
tel. +32 - (0)3.8705160
info@lopital.be
 

www.lopital.be
 
Wij nodigen u van harte uit voor de Health & Care vakbeurs

Op 28, 29 en 30 september 2016 presenteren we tijdens de vakbeurs Health & Care weer een aantal van onze (vernieuwde) producten. Daarom nodigen we u van harte uit voor een bezoek aan onze Lopital-stand. U kunt ons vinden in hal 8, stand 8640 in Flanders Expo Gent. Vraag uw persoonlijke code aan op info@lopital.be om deze inspirerende beurs kosteloos te bezoeken. Wilt u alvast een indruk krijgen van ons uitgebreide assortiment? Neem dan eens een kijkje op onze website.


 


Bewonder onze vernieuwde Indra

Op de vakbeurs Health & Care presenteren wij onder andere ons vernieuwde elektrisch in hoogte verstelbare bad ‘Indra’.

Door de uitgebreide wellness-voorzieningen zoals hydromassage- en whirlpoolfunctie, zorgt dit luxe bad voor ultieme ontspanning en reactivering. Daarnaast zorgen aanpassingen aan de handgrepen en kraan, en het verplaatsen van de badbediening van de zijkant naar het voeteneinde voor een nog comfortabelere bediening en beleving. Natuurlijk kan ook dit bad geleverd worden met een serigrafie naar keuze.

Meer informatie over de Indra? Klik hier.

 

 

Optimale bewegingsvrijheid in onze snoezelruimte

Ervaar dat de bijzondere beleving van snoezelen door de hulpmiddelen van Lopital nog zorgelozer kan zijn. In onze volledig met bad en aankleedtafel ingerichte snoezelruimte zorgt onze plafondlift met xy-systeem voor optimale bewegingsvrijheid. Bezoek tijdens de Vakbeurs Health & Care onze snoezelruimte en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen via 03/870.51.60 of info@lopital.be

 

De vernieuwde Viking M tillift

De Viking M was al onze meest gebruikte tillift omdat hij in de praktijk geschikt is voor de meest voorkomende tilsituaties. En recent heeft deze verrijdbare lift met laag gewicht én capaciteit tot maar liefst 205 kg enkele aanpassingen ondergaan waardoor hij nog aantrekkelijker en vooral gebruiksvriendelijker is.

Zo zorgt de vernieuwde ergonomische handbediening met intuïtief ontwerp ervoor dat bediening nog eenvoudiger is en de zorgverlener minder training nodig heeft. Daarnaast beschikt de vernieuwde Viking M over een overzichtelijk en oplaadbaar bedieningspaneel met makkelijk afleesbaar controlepaneel. Hierop vindt u o.a. informatie over gebruik, (te zware) belasting, de capaciteit van de batterij en het onderhoud. Zo weet u precies hoe vaak de lift gebruikt is, of de batterij nog voldoende vermogen heeft en is steeds bekend wanneer het volgende onderhoud noodzakelijk is. Ook is bijvoorbeeld eenvoudig zichtbaar hoe vaak de lift overbelast is en dus of het noodzakelijk is een  zwaardere lift aan te schaffen.

Meer informatie? Klik hier.
 
Copyright © 2016 Lopital, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wellicht geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg of binnen Lopital.