Copy
Nieuwsbrief Lopital juni 2015


In deze nieuwsbrief:


Hygiëne in de Zorg

Actie: nu 35% korting op losse onderdelen voor uw Douche-toiletstoelen en Douchebrancards.

Lopital prikkelt je zintuigen

Product tip 
 
Lopital Nederland BV
Laarakkerweg 9,
5061 JR Oisterwijk, Nederland
Telefoon: +31 13 523 9300
info@lopital.nl

 

www.lopital.nl
Hygiëne in de Zorg

Hygiëne en infectiepreventie zijn belangrijke aspecten in het zorgproces. Als gevolg van de toenemende complexiteit van zorg, resistentie van micro-organismen en vergrijzing, zal het belang hiervan in de toekomst steeds verder toenemen.
Bent u op de hoogte van de status van uw producten? Kan er nog veilig en hygiënisch mee worden gewerkt? Onze accountmanager komt graag bij u langs om hier samen met u naar te kijken. Ook kan hij u informeren over de voordelen die het Digitaal Logboek u hierbij kan bieden. Op de site van de Inspectie voor de Gezondheidszorg kunt u meer lezen over hygiëne en infectiepreventie.


 

Zorg voor optimale veiligheid. Bestel nu losse onderdelen voor uw Douche-toilet stoelen en Douchebrancards met 35% korting! Weten wat u nodig heeft? Klik hier voor de Exploded View’s op onze website.

*m.u.v. montage, speciaal op maat gemaakte onderdelen en onderdelen voor niet door ons geproduceerde producten.


 

Lopital prikkelt je zintuigen

Comfort en welzijn… Dat is wat u cliënten biedt met de therapeutische baden van Lopital. Muziek, geur, warmte, massagestralen, bubbels en kleur tijdens het baden verminderen lichamelijke en psychische klachten en bevorderen het algehele welbevinden.
 

Maak kennis met onze Indra!
Het elektrisch hoog laag verstelbare bad Indra, zorgt ervoor dat de verzorgende op de juiste hoogte kan werken zodat spier- en gewrichtsproblemen voorkomen worden.  Het Indra bad is voorzien van een ergonomisch bedieningspaneel. De badkuip is vervaardigd van versterkt polyester met een sanitaire (antibacteriële) gelcoating voor eenvoud in onderhoud en optimale bescherming tegen beschadiging.Meer informatie over onze baden vindt u op onze website.
 


Product tip

Sani-Cloth Active is een alcoholvrij desinfectiemiddel, gebaseerd op een QUAT verbinding. De disposable geïmpregneerde doekjes zijn zowel reinigend als desinfecterend en zijn van sterk thermobonded materiaal. Elk doekje bevat dezelfde en juiste dosering desinfectiemiddel. Sani-Cloth Active doekjes hebben een bewezen effectiviteit van 99,99% tegen bacteriën, schimmels en virussen en zijn tevens effectief tegen MRSA.
  • Hoog niveau van desinfecteren
  • Bewezen effectiviteit
  • Uniforme dosering desinfectans
  • Kostenbesparend en eenvoudig in gebruik
  • Vriendelijk voor kunststofmaterialen
  • Voor medische en verpleegkundige apparatuur en hulpmiddelen
  • Reinigen en desinfecteren in één handeling
  • Disposable product


38502800
Sani-Cloth desinfectiedoekjes
Per emmer 225 stuks 
€ 29,- excl. B.T.W.
Copyright © 2015 Lopital, All rights reserved.
1 U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wellicht geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg of binnen Lopital.