Copy


In deze nieuwsbrief:


Lopital en Tillen 2.0
op Zorgtotaal

Zwaartepunt
 
Lopital België BVBA
Antwerpsesteenweg 124
B-2630  Aartselaar
België
tel. +32 - (0)3.8705160
info@lopital.be
 

www.lopital.be
Lopital en Tillen 2.0 op Zorgtotaal

Tijdens de Vakbeurs Zorgtotaal laten we zien wat ‘het nieuwe tillen’ voor ons inhoudt. Van 18 t/m 20 maart 2015, presenteren we in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens verschillende productshows op de catwalk onze producten. Bijzondere aandacht gaat daarbij naar onze nieuwe plafondlift ‘de LikoGuard’ waarmee wij u laten zien wat Tillen 2.0 voor u als gebruiker kan betekenen.Deze plafondlift met tweepuntstiljuk kent geen ingewikkelde functies, maar gaat terug naar de basis: eenvoudig, comfortabel, ergonomisch, veilig, en vertrouwd. Dus geen overbodige knoppen en clips of onnodige en onhandige handelingen, maar een compacte plafondtillift waarmee u alle kanten op kunt. Door zijn eenvoud biedt de LikoGuard oneindig veel mogelijkheden. Zo kunt u in deze plafondtillift actief revalideren en zonder schuif of wrijvingskrachten getild worden. De LikoGuard maakt alle transfers mogelijk, zowel zittend als liggend, en kan het maximale gewicht van 272 kg makkelijk aan.

Wij vertellen u graag meer over onze visie op Tillen 2.0 tijdens de Zorgtotaal beurs. Bezoek onze Lopital stand in hal 08.C096 en laat u verrassen door een van onze shows. Meer informatie over zorgtotaal vindt u op onze website. Hier kunt u zich ook direct aanmelden voor een gratis toegangskaart.


 

Zwaartepunt

Al jaren werkt Lopital samen met Zwaartepunt, onze vaste partner op het gebied van scholing en training. Binnen de competentiegerichte scholingen en trainingen van Zwaartepunt staat de kwaliteit in het contact tussen cliënt en zorgverlener centraal. Daarbij werkt Zwaartepunt op haptonomische basis en praktijkgericht.

Zwaartepunt is gespecialiseerd in het opleiden van zorgverleners voor het begeleiden, verzorgen en verplaatsen van onder anderen mensen met obesitas. In samenwerking met de Nederlandse Obesitas Vereniging organiseert Zwaartepunt in 2015 verschillende seminars en opleidingen voor het professioneel Begeleiden, verplaatsen en tillen van obese patiënten.Natuurlijk maakt Zwaartepunt ook bij deze trainingen naar volle tevredenheid van docenten, workshopbegeleiders, deelnemers en specialisten, onder andere gebruik van de obeselijn hulpmiddelen van Lopital.

Op onze website kunt u meer lezen over obesitas in de zorg, onze producten en onze samenwerking met Zwaartepunt.


 
Copyright © 2015 Lopital, All rights reserved.
1 U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wellicht geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg of binnen Lopital. - Vous recevez cette newsletter car vous êtes intéressé dans les soins de santé, ou Lopital en particulier.