Copy

In deze nieuwsbrief:


Support 2014

Trots op onze nieuwe producten

Inruilactie

Interview Jos Blik

Lopital en Obesitas
 
Lopital Nederland BV
Laarakkerweg 9,
5061 JR Oisterwijk, Nederland
Telefoon: +31 13 523 9300
info@lopital.nl

 

www.lopital.nl

Dank voor uw bezoek aan Support 2014! 

Van 7 t/m 10 mei vond Support 2014 plaats in De Jaarbeurs in Utrecht. Vol trots presenteerde ons Lopital team de nieuwe serie douche-toiletstoelen, douchebrancards en aankleedtafels. Geïnteresseerden kregen een uitgebreide demonstratie van deze nieuwe producten. Om het gemak en comfort van onze hulpmiddelen te demonstreren konden bezoekers van onze stand met behulp van een tillift moeiteloos in de originele bobslee van het Nederlands Olympisch Team plaatsnemen.
Hier vindt u de foto’s die hiervan gemaakt zijn. We willen alle bezoekers heel hartelijk danken voor hun komst. Heel graag tot over twee jaar!


 

 

Trots op onze nieuwe producten!  

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze producten en zijn dus ook heel trots op onze nieuwe productlijn. De Cleo en Timo douche-toiletstoelen, Amfora douchebrancards en Vienna aankleedtafels zijn fraai vormgegeven, comfortabel en vanaf nu duidelijk herkenbaar in ‘Lopital blauw’. Het resultaat van innovatie, passie voor het vak en luisteren naar onze gebruikers. Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op onze website.

Inruilactie > profiteer nu!

Uw oude Pelikaan douchestoel, douchebrancard of aankleedtafel is geld waard. U ontvangt namelijk direct een fikse korting als u uw oude Pelikaan inlevert, bij aankoop van een nieuwe douchestoel, -brancard of aankleedtafel uit onze nieuwe productlijn. Binnenkort informeren wij u uitgebreid over deze aantrekkelijke actie, dus houd uw brievenbus in de gaten! Wilt u nu alvast meer informatie, of bent u benieuwd hoeveel korting u krijgt? Neem dan contact op met uw accountmanager of mail naar inruilactie@lopital.nl.
‘Comfort en gebruiksgemak' (interview Jos Blik)

Wat is het doel van de samenwerking met Lopital? 
We willen mensen die in de zorg werken duidelijk maken dat met de juiste en vooral goed passende hulpmiddelen obesitaspatiënten geholpen kunnen worden, zonder dat de fysieke belasting voor de gebruiker of hulpverlener toeneemt. De samenwerking met Lopital is heel belangrijk. Hiermee worden goede kwaliteit en optimale gebruiksvriendelijke hulpmiddelen gerealiseerd. Dat is voor ons als obesitaspatiënten van groot belang. De samenwerking verloopt heel erg prettig omdat er bij Lopital echt naar ons wordt geluisterd. Verder lezen?


 

Lopital en obesitas

Lopital adviseert, implementeert beleid en biedt zorgoplossingen voor mensen met obesitas. Deze doelgroep vraagt om een specifieke manier van werken en aangepaste producten. Doordat de hulpmiddelen die wij aanbieden samen met mensen met obesitas ontwikkeld zijn, is ’life without limits’ ook voor hen binnen handbereik. Ook bij de verzorging van deze doelgroep is Lopital de juiste partner. Met oog voor de verzorgende en de cliënt, zorgt Lopital voor beschikbaarheid van de juiste hulpmiddelen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, tegen een goede prijs / kwaliteitverhouding. Meer weten over onze obesitas producten?

Door jarenlange ervaring en samenwerking met onze partner Liko / Hill-Rom hebben we een uitgebalanceerd programma voor de verzorging van mensen met obesitas. Samen met onze partner Zwaartepunt bieden wij u de mogelijkheid uw medewerkers op te leiden en beleid te implementeren. Wij leveren een compleet beleidsplan voor de verzorging van mensen met obesitas en bieden de mogelijkheid om producten te huren of te kopen. Wilt u meer informatie of u een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs? Klik hier
Copyright © 2014 Lopital, All rights reserved.
1 U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wellicht geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg of binnen Lopital.