Copy


Zorg uit handen:

Wilt u na het lezen van deze nieuwsbrief een onder-
houdscontract afsluiten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van service en onderhoud in uw specifieke situatie? Neemt u dan contact op met ons via 013-523 93 00 of  info@lopital.nl.

Dan nemen wij u in het nieuwe jaar graag deze zorg uit handen!
 

Service en Onderhoud Lopital

Lopital wenst u een heel voorspoedig en gezond 2014!
 
U kent ons als innovatief bedrijf gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van hygiëne- en transferproducten voor de zorg. Daarnaast zijn wij ook een betrouwbare partner voor service en onderhoud.
Om het nieuwe jaar goed te beginnen informeren we u in deze nieuwsbrief graag wat uitgebreider over de mogelijkheden en voordelen van deze dienstverlening.
 

Heeft u ons nodig? Wij zijn er voor u!

Een defect of storing aan uw hulpmiddel komt altijd ongelegen. Het beperkt u in uw zorg en uw cliënten in bewegingsvrijheid. Natuurlijk helpen onze monteurs u graag een defect op te lossen. Een onderhoudscontract van Lopital kan door periodieke inspectie en deskundig onderhoud veel defecten voorkomen. Zo doen we er samen alles aan om de mobiliteit en veiligheid van cliënten te waarborgen én het verbetert de werkomstandigheden van uw medewerkers.
Goed onderhoud verlengt bovendien de levensduur
van de door u aangeschafte producten. Een investering dus, die u snel weer terugverdient.
 
Voordelen
  1. veiligheid en comfort voor uw cliënten en medewerkers
  2. continuïteit door minder uitval van hulpmiddelen
  3. kostenbesparing omdat producten langer meegaan

 ’Ik ben beduidend goedkoper uit’

De heer Fiel Faes is coördinator werktuigbouwkundige materialen bij Lunet Zorg. Lunet Zorg biedt een breed en gevarieerd pakket van zorg en ondersteuning aan zo’n 2.500 mensen met een beperking...
Lees verder


 

’Steeds meer klanten overtuigd’

Jeroen Förster verzorgt de planning van de afdeling Service en Onderhoud van Lopital. Hij weet als geen ander hoe belangrijk onderhoud en inspectie zijn...
Lees verder
Al uw producten functioneren optimaal

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw producten in goede staat blijven en optimaal functioneren. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit, verzorgen onze gekwalificeerde en ervaren monteurs grondige controles. Voor elk product binnen het contract stellen we een specifiek onderhoudsprotocol op. Onderdelen worden vervangen volgens voorschrift van de producent. Hierdoor wordt een groot deel van de storingen voorkomen en is een veilige werking gegarandeerd.
 
Goed onderhoud van uw producten draagt bij aan het behalen van de kwaliteitsnormen voor de HKZ-certificering.
 

Veiligheid voor alles

Met een onderhoudscontract van Lopital bent u verzekerd van periodieke inspectie en deskundig onderhoud conform de actuele Nederlandse norm. Volgens de NEN 3140 moet laagspanningsapparatuur (arbeidsmiddelen met een stekker) in elk geval jaarlijks geïnspecteerd worden. Deze inspectie is vanzelfsprekend opgenomen in ons onderhoudscontract.
Volgens de NEN 7506 moeten ook tilliften minstens 1x per jaar gecontroleerd worden door een gekwalificeerd monteur. Onze monteurs werken met een keuringsprotocol en volgens de strengste richtlijnen.
 
Een onderhoudscontract van Lopital bestaat uit:
  • Periodieke inspectie (een of twee keer per jaar)
  • Deskundig onderhoud
  • Géén voorrijkosten en géén arbeidsloon bij inspectie en onderhoud
  • Repareren met korting op onderdelen
  • Bij storing repareren met korting op onderdelen
Copyright © 2014 Lopital, All rights reserved.
1 U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wellicht geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg of binnen Lopital.

Lopital Nederland B.V.
Laarakkerweg 9
5061 JR Oisterwijk
Tel: +31 (0)13-5239300
info@lopital.nl