Copy
Cliquez ici pour le bulletin d'information française
Nieuwsbrief maart 2017
Al 40 jaar volledig gericht op de kwaliteit van zorg

Aandacht voor innovatie tijdens Soins et Santé 

Tijdens de vakbeurs Soins et Santé bleek er veel interesse voor de presentatie van onze nieuwe comfort beensteun. Bezoekers waren enthousiast over deze innovatieve oplossing waarmee onze Reflex, Elexo en Flexo douche-toiletstoelen nog functioneler en eenvoudiger in gebruik zijn. Een optie die het comfort voor de cliënt vergroot terwijl de fysieke belasting van de medewerker vermindert.
 
Ook voor de vernieuwde Golvo die naast een eenvoudiger bediening meer inzicht in het gebruik, (over)belasting en onderhoud biedt, was veel aandacht. Wij willen alle bezoekers aan onze stand heel hartelijk danken voor hun interesse en inbreng!

Was u niet aanwezig tijdens Soins et Santé of heeft u ons gemist? Dan kunt u voor meer informatie over deze innovatieve producten natuurlijk contact opnemen met uw vertegenwoordiger. Wij verzorgen graag een demonstratie op uw locatie.

Bekijk hier de animatievideo: Wij zijn Lopital

Wij zijn Lopital

Meer informatie of advies?

Wilt u na het lezen van deze nieuwsbrief meer informatie of advies neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 (0)3/870.51.60 of per mail via info@lopital.be. Wij vertellen u graag meer over onze vernieuwde producten.
Copyright © 2017 Lopital, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wellicht geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg of binnen Lopital.

Contactgegevens:
Lopital België Bvba  |  Antwerpsesteenweg 124  |  B-2630 Aartselaar  |  België
Telefoon: +32 (0)3/870.51.60  |  info@lopital.be  |  www.lopital.be

Gegevens wijzigen | uitschrijven