Copy

In deze nieuwsbrief:


Kom ook naar Support 2014

Life without limits

Lopital introduceert
vol trots...

Lopital Nederland BV
Laarakkerweg 9,
5061 JR Oisterwijk, Nederland
Telefoon: +31 13 523 9300
info@lopital.nl

 

www.lopital.nlKom ook naar Support 2014
 

Van 7 t/m 10 mei vindt Support 2014 plaats in De Jaarbeurs in Utrecht. Support 2014 is de grootste, interessantste en vooral ook leukste beurs in de Benelux, voor iedereen met een fysieke beperking en hun omgeving. Ook wanneer u beroepshalve te maken heeft met mensen met een fysieke beperking mag u deze beurs niet missen. U krijgt hier uitgebreide en actuele informatie over de ontwikkelingen binnen uw vakgebied.

We nodigen u graag uit in onze stand (hal 8, standnummer 08.C100) voor een heerlijk kopje koffie of een lekker drankje. Hier demonstreren we u natuurlijk vol trots, onze nieuwe productlijn en innovaties. U kunt zich hier gratis aanmelden voor dit inspirerende evenement. 

Life without limits

Lopital vindt dat een fysieke of verstandelijke beperking niet mag leiden tot een sociale beperking. Dat willen we u tijdens Support 2014 op een unieke manier demonstreren. Heeft u al ooit in een echte bobslee gezeten? Kom naar onze stand en wij laten u zien hoe u, met behulp van onze tilliften, makkelijk, comfortabel en veilig in de originele bobslee van het Nederlands Olympisch Team kunt plaatsnemen.
Lopital introduceert vol trots....

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze producten. Vol trots presenteren wij dan ook op Support 2014 onze nieuwe serie douche-toiletstoelen, douchebrancards en aankleedtafels. Fraai vormgegeven, comfortabel en vanaf nu duidelijk herkenbaar in 'Lopital blauw'. Het resultaat van innovatie, passie voor het vak en luisteren naar gebruikers. Want daar doen we het immers voor.
Copyright © 2014 Lopital, All rights reserved.
1 U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wellicht geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg of binnen Lopital.