Copy
Nieuwsbrief Lopital december 2016


In deze nieuwsbrief:

Blijven luisteren naar de werkvloer

2017: Innovatie en ontmoeting

 
 
Lopital België BVBA
Antwerpsesteenweg 124
B-2630  Aartselaar
België
tel. +32 - (0)3.8705160
info@lopital.be
 

www.lopital.be
 
Graag willen we u heel hartelijk danken voor de fijne samenwerking en het prettige contact in het afgelopen jaar. Mede dankzij u is 2016 voor Lopital een mooi jaar geworden met nieuwe inzichten en succesvolle innovaties. We wensen u fantastische feestdagen en een gezond en gelukkig 2017 en hopen u in het komende jaar weer te mogen ontmoeten!

 

Blijven luisteren naar de werkvloer

Ook het afgelopen jaar zijn we bij de ontwikkeling van onze producten en diensten, actief aan de slag gegaan met de signalen die we ontvangen vanaf de werkvloer. Door deze nieuwe inzichten hebben we weer diverse aanpassingen en innovaties kunnen doorvoeren, om nog beter tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van onze gebruikers.

Daarom is onze meest gebruikte tillift, de Viking M, nu nog praktischer en gebruiksvriendelijker en is onze Tango XL douche-toiletstoel nog comfortabeler. De vernieuwingen aan de Reflex douche-toiletstoel zorgen net als de vernieuwde kunststof ondersteek voor meer gebruiksgemak. En met de introductie van de LopiCape bieden we een geheel nieuw en innovatief product dat de cliënt heel eenvoudig meer eigenwaarde en comfort biedt.


V.l.n.r.: Viking M tillift, Tango XL douche-toiletstoel, Reflex douche-toiletstoel en Lopicape


Wilt u meer informatie over een van deze producten neem dan contact op met uw accountmanager of mail naar info@lopital.be.


 

2017: Innovatie en ontmoeting

Ook in 2017 blijft Lopital onverminderd actief in innovatie en blijven we bezig met het aanpassen en verbeteren van onze producten en dienstverlening. Zo bent en blijft u in staat steeds de optimale zorg te bieden.Daarnaast ontmoeten we u graag ook komend jaar weer. Dit doen we natuurlijk door het bezoeken van onze klanten. Maar we nodigen u ook van harte uit voor een van de beurzen waar we komend jaar aanwezig zijn. U kunt ons in 2017 onder andere vinden op:

Soin & Santé, de vakbeurs voor gezondheidszorg in de Expo in Namen op 9 en 10 maart,

Zorgtotaal, de vakbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht van 14 t/m 16 maart en

REVA, in Flanders Expo te Gent van 20 t/m 22 april.


Houd onze nieuwsbrieven in de gaten voor een persoonlijke uitnodiging voor één van deze beurzen!
Copyright © 2016 Lopital, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wellicht geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg of binnen Lopital.