Copy
Cliquez ici pour le bulletin d'information française
Nieuwsbrief februari 2017
Al 40 jaar volledig gericht op de kwaliteit van zorg
In 2017 bestaat Lopital 40 jaar en daar zijn we best een beetje trots op. Daarom kijken we graag even terug op 40 jaar kwaliteit van zorg, maar nog liever hebben we het over de huidige ontwikkelingen en blikken we samen met u naar de toekomst. Hoe? Binnenkort vertellen we u meer!
 

Uitnodiging Soins et Santé

Op 9 en 10 maart is Namen Expo weer dé ontmoetingsplaats voor professionals, overheden, belangenorganisaties en verenigingen in de zorg. Ook Lopital is weer aanwezig op deze 3de editie van Soins et Santé; de vakbeurs waar alle innovatieve en beproefde oplossingen op het gebied van zorg gepresenteerd worden. Naast ruime aandacht voor, en presentaties over o.a. hygiëne, (para)medische zorg, apparatuur, voeding, entertainment en administratie is er een sterk inhoudelijk programma met uiteenlopende lezingen door en voor professionals.

U vindt Lopital in hal 1, stand 1616. Registreer u nu gratis online!

Innovatief en eenvoudig: de nieuwe comfort beensteun

Onze nieuwe comfort beensteun is het antwoord op een vraag vanuit de zorgpraktijk. Een oplossing die net zo innovatief als eenvoudig is. Deze optie maakt onze Elexo, Flexo en Reflex douche-toiletstoelen nog functioneler in gebruik, vooral bij cliënten met een zwaardere beperking.
 
Door deze speciaal ontwikkelde beensteun wordt het comfort vergroot en de fysieke belasting van de medewerker verminderd. De comfort beensteun is zeer eenvoudig in gebruik en de optimale instelbaarheid maakt uw douche-toiletstoel nog completer.

Wij vertellen u graag meer over de comfort beensteun tijdens Soins et Santé. Voor meer informatie of een presentatie van dit innovatieve product kunt u natuurlijk ook contact opnemen met uw vertegenwoordiger.

Meer inzicht met de vernieuwde Golvo

Vanaf maart 2017 is onze Golvo tillift verkrijgbaar met vernieuwde ergonomische handbediening met intuïtief ontwerp. Hierdoor is bediening nog eenvoudiger en heeft de zorgverlener minder training nodig.
 

Daarnaast beschikt het vernieuwde bedieningspaneel over een makkelijk afleesbaar controlepaneel. Hierop vindt u informatie over gebruik, (over)belasting en onderhoud. Zo weet u bijvoorbeeld precies hoe vaak de lift gebruikt is, en is steeds bekend wanneer het volgende onderhoud noodzakelijk is. Ook is er vanaf voorjaar 2017 een nieuw overzicht van de vervangbare onderdelen van alle Golvo modellen beschikbaar.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de vernieuwde Golvo, bezoek dan onze stand tijdens Soins et Santé of neem contact op met uw vertegenwoordiger.

Meer informatie of advies?

Wilt u na het lezen van deze nieuwsbrief meer informatie of advies neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 (0)3/870.51.60 of per mail via info@lopital.be. Wij vertellen u graag meer over onze vernieuwde producten.
Copyright © 2017 Lopital, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wellicht geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg of binnen Lopital.

Contactgegevens:
Lopital België Bvba  |  Antwerpsesteenweg 124  |  B-2630 Aartselaar  |  België
Telefoon: +32 (0)3/870.51.60  |  info@lopital.be  |  www.lopital.be

Gegevens wijzigen | uitschrijven