Nieuwsbrief Art.1 Midden Nederland / Juni 2014
Niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie
Vers Communicatie heeft filmpjes gemaakt waarbij de verbodsborden van de #ZoDom-campagne wel ineens héél echt worden.


HOEZO DE SPORTSCHOOL NIET IN?! #ZODOM


Wegens het succes van de #ZoDom-campagne heeft Vers Communicatie filmpjes gemaakt waarbij de situaties rondom de verkeersborden van #ZoDom tot leven komen. De filmpjes zijn mogelijk gemaakt door de Gemeente Amersfoort. 

kijk meer>

“MAAR JE ZIET ER HELEMAAL NIET UIT ALS EEN HOMO…”
 

Ben je alleen mannelijk als je bier drinkt, een baard hebt en boeren laat?! Kom op 24 juni meepraten in het Bartholomeus Gasthuis over de emancipatie van de homoman. Vanaf 19:00u ben je welkom en entree is gratis!

lees meer>

INSPIRATORS KINDERRECHTENSCHOOL GEZOCHT!


Voor het nieuwe project: de Kinderrechtenschool zijn wij op zoek naar inspirators, die op een creatieve manier met leerlingen uit groep 7 en 8 aan de slag gaan met Kinderrecht. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en kunstzinnige mensen die een uitdaging zien in het werken met kinderen en die zich graag voor dit maatschappelijke project inzetten!

lees meer>

WEIGERAMBTENAAR STERFT LANGZAAM UIT


Op 3 juni werd er een wetsvoorstel aangenomen die een einde maakt aan het aanstellen van weigerambtenaren. Iedere ambtenaar hoort de wet uit te voeren, ongeacht zijn of haar gewetensbezwaren.

lees meer>

“ALLEN DIE ZICH IN NEDERLAND BEVINDEN, WORDEN IN GELIJKE GEVALLEN GELIJK BEHANDELD. DISCRIMINATIE WEGENS GODSDIENST, LEVENSOVERTUIGING, POLITIEKE GEZINDHEID, RAS, GESLACHT OF OP WELKE GROND DAN OOK, IS NIET TOEGESTAAN.”

SINTERKLAAS ZONDER ZWARTE PIET IS SINTERKLAAS NIET! ....OF TOCH WEL...?


Diverse maatschappelijke organisaties, waaronder Art.1 MN, gaan graag met u in gesprek over de toekomst van Zwarte Piet. Want dat het een leuk kinderfeest is en ook moet blijven, staat buiten kijf! Maar hoe zorgen we ervoor dat het feest voor íederéén leuk is?

lees meer>

BENT U GEÏNTERESSEERD IN IN-COMPANY TRAININGEN?
UITGELICHT: 'LEIDING GEVEN AAN EEN DIVERS TEAM'


Leidinggevenden hebben in hun aansturende taak te maken met diverse soorten medewerkers. Ze dienen met de verschillen tussen mensen om te kunnen gaan. Deze verschillen komen niet alleen voort uit persoonlijke eigenschappen maar ook door allerlei achtergronddimensies (klasse, gender, etnische achtergrond, etc.).Tijdens deze training leert u om niet van één soort medewerker uit te gaan, maar van de talenten van alle medewerkers.

lees meer>
MELD DISCRIMINATIE

AGENDA


24/06/2014 Themabijeenkomst:
"Emancipatie van de homoman"

07/07/2014 Stadsdialoog: Sinterklaas zonder Zwarte Piet is Sinterklaas niet! …of…?
 
VRAAG TRAINING AAN

VACATURES

Art.1 Midden Nederland | Kaap Hoorndreef 42 | 3563 AV Utrecht 
info@art1middennederland.nl | 030-232 86 66

Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden

Copyright © 2014 Art.1 Midden Nederland
Nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp