Copy

Mindful leven met een open hart

Online training

Ervaar de kracht van meditatie 

Bewuster leven
 
Afgelopen maand gaf ik elke week een online Mindfulness en een Compassie sessie. Ik startte dit initiatief vanuit een ingeving van mijn hart; Ik wilde met anderen delen hoe meditatie je belangrijke levenslessen kan leren en hoe het je leven in positieve zin kan beïnvloeden.
 
Ik kreeg ontzettend veel lieve en dankbare reacties in de zin van ‘dit kwam precies op het juiste moment’, ‘een gouden randje aan deze Corona tijd’, ‘zo fijn om met anderen in contact te komen en uit te wisselen’. 

Dit zet me aan om een volwaardige Mindfulness en Compassie training online via Zoom aan te bieden. Een gevoel van verbinding en  een groeiend bewustzijn blijken even goed tot stand te komen via dit online platform.
 
Leef in het nu
 
Voorkom om overmatig bezig te zijn met de toekomst en het verleden. Ervaar meer rust, energie, openheid en inzichten over jezelf en je omgeving. 

8 weken programma
 
Het beste uit Mindfulness én Compassie in 1 training
 
Je leert er stap voor stap je eigen meditatie beoefening op te bouwen waarbij je kan putten uit tal van meditaties. Je integreert hier Mindfulness én Compassie; deze twee meditatievormen horen immers samen als yin en yang, als het mannelijk en het vrouwelijk principe. 
 
Praktisch

Data: 8 donderdag avonden van 19h30 tot 21h30:  14/5, 21/5, 28/5, 4/6, 11/6, 18/6, 25/6, 2/7.

Je aanmelding op voorhand is belangrijk. We werken in een gesloten Zoom groep. Je krijgt de link doorgestuurd om in te loggen. Je dient hiervoor geen programma te downloaden. 

Dana of donatie

De vergoeding is gebaseerd op het Boeddhistische principe ‘Dana’. Je geeft een donatie vanuit je hart. Dana betekent ‘vrijgevigheid’ en wordt beschouwd als een hartskwaliteit die je kan ontwikkelen. Op die manier is het geen transactie maar een uitwisseling van hart tot hart. Je kan je bijdrage zowel voor, tijdens als na de training storten.
 

Schrijf je in of vraag bijkomende info

Over Nele Beenaerts

Gecertificeerd Mindfulness en Compassie trainer; “Mindfulness en Compassie zijn voor mij onlosmakelijk met mekaar verbonden. Mindfulness helpt mij om niet te worden meegesleurd door impulsen en prikkels. Compassie leerde me om met mildheid naar mezelf en anderen te kijken waardoor ik in balans kan zijn met de uitdagingen in mijn leven."
Contacteer mij vrijblijvend
mail@nelebeenaerts.be
0476/351449

Website
Nele Beenaerts werkt vanuit:
nelebeenaerts.be
Steenwinkelstraat 141
Schelle 2627
Belgium

Add us to your address book


Je ontvangt deze mail omdat je eerder interesse toonde voor de activiteiten van Nele Beenaerts.
Je kan hier je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van de mailinglijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp