Copy

De zomer van 2020

2 Master classes - toegankelijk voor iedereen die Mindful wil leven met een open hart 

Mindful omgaan met je lichaam

donderdag 6 augustus van 14h tot 17h
 

Herken jij de signalen van je lichaam die jou aangeven dat je grens bereikt is? En wat leert lichamelijk ongemak jou? 

In deze workshop krijgt handvaten om Mindful te reageren op die situaties waar jij het moeilijk vind om trouw te zijn aan jezelf. We onderzoeken hoe je vriendelijk kan omgaan met ongemak en pijn. We kijken naar onze afleidingsmanoeuvres en naar het alternatief dat Mindfulness en Compassie kan bieden. 

We wisselen zachte yoga oefeningen af met krachtige meditaties. Je krijgt een initiatie in Tonglen; een Tibetaanse meditatie oefening in geven en nemen.

Deze workshop helpt je om stevig te staan, ook wanneer er ongemak is, en je te ankeren om vanuit kracht en moed compassievol in het leven te staan.

 
 

Mindful communiceren
 
donderdag 20 augustus van 14h tot 17h
 
Wat gebeurt er met je wanneer je nee zegt ,nee wil zeggen of wanneer je een nee krijgt? Hoe reageer je op dominantie of op passiviteit? Hoe reageer jij wanneer je overmand wordt door emotie? Klap je dicht of word je boos? 

Soms geraken we helemaal vast in ons denken en onze overtuigingen en reageren we op automatische piloot en zijn achteraf helemaal niet blij met onze manier van reageren.

Tijdens deze workshop krijg je handvaten hoe Mindfulness en Compassie je kunnen helpen om terug keuzevrijheid in je reacties te brengen. 

We gaan kort in op het model van geweldloze communicatie van M. Roosenberg. Je krijgt hierdoor handvaten om op een meer verbindende manier je boodschap over te brengen.
 
Praktisch

Welkom op mijn nieuw adres, mijn nieuwe thuis: Bautelareweg 14 te Zemst. We werken op een bijzondere plek, in en rond de vuurcirkel. 

•Breng mee: yogamatje, dekentje, (meditatie)kussen, water of thee  
•Kleed je naar de weersomstandigheden.
•Reservering noodzakelijk
•Carpooling vanaf het station van Mechelen; indien gewenst deel ik jullie mailadressen


Bijdrage

Je kan bijdragen tussen de 20€ en de 50 € afhankelijk van je mogelijkheden. Geen motivering nodig.  Je kan het geld ter plaatse in een bakje deponeren. 

Schrijf je in of vraag bijkomende info

Over Nele Beenaerts

Psychotherapeute, loopbaancoach en gecertificeerd Mindfulness en Compassie trainer; “Mindfulness en Compassie zijn voor mij onlosmakelijk met mekaar verbonden. Mindfulness helpt mij om niet te worden meegesleurd door impulsen en prikkels. Compassie leerde me om met mildheid naar mezelf en anderen te kijken waardoor ik in balans kan zijn met de uitdagingen in mijn leven."
Contacteer mij vrijblijvend.
mail@nelebeenaerts.be
0476/351449

Website
Nele Beenaerts werkt vanuit:
nelebeenaerts.be
Steenwinkelstraat 141
Schelle 2627
Belgium

Add us to your address book


Je ontvangt deze mail omdat je eerder interesse toonde voor de activiteiten van Nele Beenaerts.
Je kan hier je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van de mailinglijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp