Copy
Context Talen nieuwsbrief -  7 oktober 2015. Nr. 5
View this email in your browser
In deze nieuwsbrief:

 Catalogi en brochures vertalen
 Vertaalpartner Hof van Justitie
 Uitgelicht:
         Van Remmen UV Techniek

 
Geachte <<First Name>> <<Last Name>>,
 
In deze tweede nieuwsbrief van 2015 vindt u informatie over rechtstreeks vertalen in Adobe InDesign, stellen we onze klant Van Remmen UV Techniek aan u voor en vertellen we u vol trots over ons nieuwe contract met het Europees Hof van Justitie.
Slimmer catalogi en brochures vertalen

U herkent het vast. In het laatste kwartaal bent u heel druk met het samenstellen van brochures en catalogi voor het nieuwe jaar. Informatie verzamelen, teksten schrijven, prijzen bepalen en dan kan de vormgever aan de slag.
Vaak blijft er aan het einde van de rit maar weinig tijd over voor het vertalen en eventueel drukken van de publicaties.

Dat kan slimmer. Dankzij speciale software en ons online Vertaalplatform vertaalt Context Talen rechtstreeks in Adobe InDesign

U uploadt uw brochures als Adobe InDesign bestand en krijgt een mail zodra het vertaalde bestand voor u klaar staat. Het enige dat uw vormgever nog moet doen is de opmaak checken. Uw brochure of catalogus kan daarna gelijk online of door naar de drukker. Dat scheelt u tijd en geld!
 
Ga naar onze website voor meer informatie of vraag direct offerte aan.
Vertalen voor het Europees Hof van Justitie
 
Context Talen is geselecteerd door het Europese Hof van Justitie als vertaalpartner voor het vertalen van juridische teksten vanuit het Frans. Voor het uitvoeren van dit specialistische vertaalwerk stelt het Hof zeer hoge eisen aan het vertaalbureau en de individuele vertalers en revisoren. Wij zijn er dan ook trots op dat Context Talen geselecteerd is.
Wat doet het Hof?
Het Hof van Justitie ziet erop toe dat de EU-wetgeving in alle landen van de EU op dezelfde wijze wordt geïnterpreteerd en toegepast. Het regelt verder juridische geschillen tussen nationale regeringen en EU-instellingen. Bij die processen wordt een heleboel tekst geproduceerd, die daarna in alle talen van de belanghebbende landen vertaald moet worden.
 
Juridisch vertaalwerk
Context Talen heeft veel ervaring met juridisch vertaalwerk. Bij juridische teksten is de juiste interpretatie van de kleinste taalnuances van groot belang. Natuurlijk moeten de formuleringen juridisch kloppend zijn. Daarnaast zorgen professionele vertalers ervoor dat de tekst ook leesbaar is en de boodschap duidelijk overkomt. Onze juridisch vertalers vertalen uitsluitend naar hun moedertaal en zijn aantoonbaar gespecialiseerd op een specifiek rechtsgebied.
Van Remmen UV Techniek

Van Remmen is specialist in duurzame en hoogwaardige UV-desinfectiesystemen. Het bedrijf ontwikkelt en produceert zowel standaardsystemen als maatwerk-oplossingen op het gebied van waterbehandeling voor o.a. drinkwatervoorziening, afvalwaterzuivering en zwembaden.
Met innovatieve en duurzame watertechnologie heeft Van Remmen nationaal en internationaal veel te bieden aan onder meer de maritieme en offshore markt, de agrosector, de voedingsmiddelenindustrie, zwembaden en de procesindustrie. Door de grote diversiteit aan UV toepassingen zijn ze dan ook over heel Europa te vinden met hun uitgebreide assortiment aan systemen.
 
Context Talen vertaalt voor Van Remmen UV Techniek o.a. handleidingen naar het Duits, Frans en Russisch. “De snelle service en het professionele Vertaalplatform van Context Talen zorgen ervoor dat we onze internationale klanten kunnen bedienen met correct vertaalde handleidingen”, aldus Matthijs te Biesebeek.
 
Ultraviolet is groen’, is het motto van Van Remmen. Duurzaamheid is voor dit bedrijf dan ook meer dan een marketingtool of modewoord. UV is een bij uitstek duurzame techniek. Daarnaast vind je de zorg voor de leefomgeving terug in vele andere facetten van de onderneming. Kijk maar eens naar hun bedrijfsfilm.
Facebook
Twitter
Website
Wilt u meer weten over Context Talen? Bezoek dan onze website www.contexttalen.nl

Context Talen | Oldebertweg  77 | 9356 AA Tolbert| E: info@contexttalen.nl |T: 0594 519307 


Onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.