Copy
Hej! Jag vet att du inte bett om detta mejl. Men om du är det minsta intresserad av din hälsa så tycker jag ändå att du ska fortsätta läsa.
Du får veta mer om hur du kan känna dig piggare och förbättra ditt immunförsvar. Och ännu mer läsning får du sen på http://liv.glazyr.se.
View this email in your browser

Hur mår du till vardags? 

För drygt ett år sen blev jag sjuk, jag hade tappat all ork och lusten för livet efter ett antal jobbiga händelser i mitt privatliv de senaste 3,5 åren. Gick till läkaren och fick diagnosen utmattningssyndrom. Tog i samma veva en massa prover för att kolla om det även var något fysiskt fel som påverkade mitt psykiska mående. Proverna visade otroligt låga nivåer på vitaminerna B12, D och ett förhöjt PTH-värde. Brister på vitaminerna B12 och D kan ge flera av de symptom jag hade så jag fick raskt injektioner av B12 och började äta D-vitamin. Det gav ganska snart effekt och jag mådde bättre. Tyvärr dröjde det inte mer än några dagar av bra mående så dog min mor hastigt och oväntat. Det påverkade mitt mående negativt igen så klart och när jag bara var i början av min återhämtning så tappade jag återigen livslusten och orken.

Dessa händelser och effekten av B12-injektionerna gjorde att jag började intressera mig för hur kroppen fungerar under långvarig stress och hur vi reagerar på olika vitamin- och mineralbrister och när vi har en obalans i våra hormoner. Jag gjorde några åtgärder i mitt liv för att minska stressen för min kropp. Började tänka på att äta nyttigare och välja ekologiskt de gånger jag kunde. Men hur det än var så kände jag inte några jätteeffekter i positiv riktning. Tänkte då att en större livsförändring kanske måste till för att komma vidare och bryta en del negativa mönster och bestämde mig för flytta till Funäsdalen.

Det gjorde gott att flytta och bosätta sig i lugnet 15 meter från Funäsdalssjön men jag var inte på något sätt i mål. Den stora effekten lät vänta på sig tills jag stötte på ett näringskomplement som en ny bekantskap här i Funäsdalen rekommenderade mig att testa. Jag började med komplementet i början av oktober och det har redan nu, 3 månader senare, gjort stor skillnad i mitt liv. Jag sover hela natten och har därmed en helt annan energi, minskat sötsug och ingen PMS. Mer energi har gjort att jag kunnat komma igång med regelbunden motion och det minskade sötsuget har gett mig jämnare blodsocker och ingen PMS gör så klart att jag har ett jämnare humör även innan mens. Jag har en lång väg tillbaka till att jobba heltid men nu är jag på rätt väg och det tror jag till stor del beror på att jag får i mig rätt näring så att kroppen kan börja självläka. Nu behöver det inte ha gått så långt som till utmattningssyndrom för att du ska behöva ett näringskomplement. Men varför inte förebygga att ens hamna där?

Vill du också veta mer om hur du, din personal eller någon i din närhet kan känna sig piggare, få bättre immunförsvar, en fungerande mage och därmed må bättre? Då tycker jag att du ska komma på en presentation torsdag 23 januari kl 18 i Östersund. För att boka din plats kontakta mig redan nu på telefon 070-585 19 10.

I nästa nyhetsbrev berättar jag mer om mina egna erfarenheter av ett ökat intag av vitaminer och mineraler. Plus att du får en del andra tips om hur du kan förbättra din hälsa. Dela gärna detta nyhetsbrev med någon du tror kan ha intresse av att förbättra sin hälsa. Om du vill läsa mer om mig och min historia, få mer tips kring hälsa så kan du surfa in på http://liv.glazyr.se.

Tack för att du läste ända hit! Är du inte intresserad av att få mer information om hur du kan förbättra din hälsa på olika sätt så finns det en länk nedan som du kan klicka på för att avregisterera dig.

God fortsättning på det nya året!
Låt det bli ett år i hälsans tecken, för det är du värd! 
Vänliga hälsningar, Patricia Erlandson

Frukt och grönsaker har lägre näringsinnehåll idag än förr i tiden. Det beror på många olika saker. En är att vi inte låter jorden ligga i träda som förr. Därför är det allt svårare att få i sig rätt näring genom att laga och äta en allsidig kost.
Stressen i vardagen, både den mentala och den som kroppen upplever av miljögifter och mediciner dränerar vår kropp på vitaminer och mineraler. Sen tillkommer våra egna och samhällets förväntningar på oss att prestera.
Utmattningssyndrom, går det all läka med rätt näring? Ja, till viss del men framför allt är det en viktig pusselbit att få ork att ta tag i de andra delarna som krävs för att börja läka. Andra viktiga pusselbitar får du veta mer om i nästa brev.
Share
Tweet
+1
Share
Forward to Friend
Copyright © 2014 Patricia Erlandson, All rights reserved.


Kontaktinformation:
Patricia Erlandson, 070-585 19 10, patricia@glazyr.se, Prenumerera på detta nyhetsbrev liv.glazyr.se

Avregistrera dig från listan    Uppdatera din profil 

Email Marketing Powered by Mailchimp