Copy
Logo

Nyhetsbrev - V 21

Mors dag, Lektioner, Haverdals drottning, Cobra demodag 5/6

Mors dag

Nu på söndag är det mors dag och vi har som alltid massa bra saker i shopen ifall du ännu inte köpt något till din mor. Vad sägs om ett fint klädesplagg, presentkort, klubbutprovning eller lektion med våra PROs, ja listan kan göras lång..

Välkommen in till shopen för att hitta din morsdagspresent!

Lektioner

Vill du också lyckas bättre från bunkern, förbättra din bollträff vid chippar eller slå rakare med din driver? Boka då en lektion med någon av våra PROs, Kristian eller Nicholas, som har många verktyg för att hjälpa just dig få mer glädje av din golf. Klicka HÄR för att se olika lektionsupplägg samt logga in längst ned med dina uppgifter till Min Golf. Där ser ni deras scheman och när ledig tid finns för golfutveckling!

Haverdals drottning

Efter två års uppehåll på grund utav corona spelades nu ”Haverdals drottning” ännu en gång. Detta är en tradition på klubben som pågått många år och detta år lyckades Ulla Hallberg ta segern. Vi säger stort grattis till Ulla som får sitt namn på vandringspriset.

Cobra demodag 5/6

Söndag den 5/6, 11:00-15:00, kommer Cobra på besök med bland annat deras stekheta serie för året, LTDx. Denna serie finns i både herr och dam och har gett många golfare ökad slaglängd. En serie som presterar utmärkt både gällande stabilitet och längd. Självklart har Cobra fler nyheter också så missa inte att prova deras klubbor denna dag.

Ring in till shopen för att boka tid för utprovning denna dag!

Trevlig långhelg önskar vi alla från personalen