Copy
Logo

Nyhetsbrev - V 24

Haverdalsveckan, Boosta ditt spel inför Haverdalsveckan, Krogens tävling, Damgolfen, Speltempo, Players 1st

Haverdalsveckan

Nästa vecka öppnar äntligen anmälan till tävlingarna under Haverdalsveckan. Som vanligt öppnar dessa samma vardag som tävlingen spelas. Den bästa veckan på året hos oss på Haverdals Golfklubb där det finns tävlingar för alla och många roliga spelformer.

Nytt för i år är att vi tjuvstartar Haverdalsveckan med att spela Haverdals Nattgolf fredagen den 8/7. Förra året genomförde vi detta men fick bryta på grund utav åska och skyfall. I år satsar vi på att göra det extra bra och med flera roliga överraskningar ute på banan. Tävlingen är 18 hål i lag om 4 personer där 2 bästa resultaten räknas per hål utifrån HCP. Första 9 hålen spelas med vanliga bollar där det sedan blir avbrott för god buffé hos Jonas. Sista 9 hålen spelas sedan när det börjar skymma och bli mörkt och då med lysande bollar, flaggor, hålkoppar med mera.

Alla intäkter går till våra juniorer och anmälan är redan öppen. Maximalt 18 lag.

Välkomna!

Boosta ditt spel inför Haverdalsveckan

Eftersom Haverdalsveckan närmar sig vill många vässa formen för att kunna spela bra golf under tävlingarna. Detta har våra tränare tagit fasta på och lagt upp flera intressanta kurser veckan före Haverdalsveckan för att “boosta” ert spel. Vi utlovar enkla och effektiva tips som ni direkt kan ta med er till tävlingsveckan. Om ni inte tävlar under Haverdalsveckan har ni självklart nytta av kurserna ändå!

Klicka HÄR för att läsa vilka sommarkurser som passar för just dig!

Krogens tävling 2/7

Anmälan till krogens tävling den 2-e juli är nu också öppen. Vår krögare Jonas har ordnat med besök av Wapnö bryggeri och gin&tonic-experten Anora som visar och erbjuder sitt sortiment. Öl respektive gin&tonic biljetter köpes i baren. På kvällen erbjuds en sommarbuffé för den som vågar och vill, pris 215:-/person.

Välkomna!

Damgolfen

Damernas tisdagsgolf spelar Flaggolf 18 hål 21 juni med start kl 15:00.

Anmälan på Min Golf görs före kl 12:00 dagen innan.

Startavgiften 30:- betalas i golfshopen före tävling.

Varje spelare får en egen flagga. Man spelar varje hål som vanlig slaggolf, dvs antalet slag per hål är maximerat till +5 slag mer än par. När man förbrukat alla sina slag, placeras flaggan där bollen ligger. Skulle spelaren ha slag kvar efter 18 hål fortsätter spelaren på hål nr ett och spelar så långt slagen räcker. Vinner gör den vars flagga kommit längst.

Är något oklart fråga gärna Ann Rimstedt som delar ut flaggorna

Vid målgång finns lite bubbel i form av alkoholfri cider och lite snacks.

Vi ser framemot en lite annorlunda och trevlig runda.

Varmt välkomna!

Speltempo

Högsäsong innebär högt tryck på vår bana och vi ber er alla om hjälp att hålla rondtiderna. På scorekorten finns noterat en idealtid för att slå ut från respektive hål. Sträva alltid efter att hålla denna. Det är helt OK att ligga före.. 😊. Tänk också på att titta framåt och ha kontakt med bollen framför.

Lycka till med spelet!

Players 1st

Den 22 juni kommer hälften av ni medlemmar att få den första enkäten av årets medlemsundersökning från Players 1st i er mailkorg. Observera att den kan hamna i skräpkorgen. För oss är dina svar viktiga och vi tackar på förhand för att du tar dig tiden att delta.

Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där ca 370 svenska golfklubbar deltar. I undersökningen ställs frågor om bland annat bana, klubbliv, service, träning och restaurang.

För oss är Players 1st ett utmärkt verktyg för att få reda på hur ni alla medlemmar ser på verksamhet och anläggning. Resultatet används i styrelsens och klubbledningens arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens framtid.

Undersökningen vänder sig till medlemmar från 19 år och skickas ut via mejl vid två tillfällen under golfsäsongen, till hälften av medlemmarna vid varje tillfälle. Den andra undersökningen skickas ut den 24 augusti, för dig som inte får en mailinbjudan nu i juni.

Återigen, stort tack för din medverkan. Den gör skillnad!

Trevlig helg önskar vi alla från personalen