Copy
Logo

Nyhetsbrev - V 23

Golffesten har startat, Antikrundan, Ta hand om banan, No show

Golffesten har startat!

Idag börjar Volvo Cars Scandinavian Mixed på Halmstad Golfklubb. Under fyra dagar blir det folkfest i Halmstad både på golfbanan och i centrum med olika aktiviteter. För mer information gällande tävlingen och inför ditt besök klicka HÄR.

Festen har dock redan varit igång några dagar där vi i tisdags hade ett mycket lyckat evenemang med cirka 40st personer med intellektuell funktionsnedsättning på besök hos oss. Det blev en dag full av glädje där även SVT och Halmstad Kommun var på besök. Klicka HÄR för att ta del av inslaget SVT genomförde där dem också pratar lite allmänt om tävlingens påverkan på trafiksituationen nu i dagarna.

I onsdags spelades således en ProAm inför Scandinavian Mixed där Golfhuvudstaden och Destination Halmstad delade ut 3 platser till juniorer från olika klubbar i Halland. Två av tre platserna gick till våra juniorer där Wilma Vallin och Otto Jansson fick en dag att minnas för resten av livet med spel, middag och häng med proffsen!

Antikrundan

Torsdag den 16/6 genomför Antikrundan sin sommaravslutning med en trevlig scrambletävling. Alla deltagare spelar från tee 49 med shotgunstart 08:00. Anmälan genomför ni som vanligt via MinGolf och anmälan är individuell där ni sedan blir uppdelade i 3mannalag dagen före tävlingen.

Välkomna till en mycket trevlig avslutning!

Ta hand om banan

Vår bana håller som tidigare säsonger en mycket hög standard men ibland slarvas det med den enkla men ack så viktiga skötseln. Nedslagsmärken, uppslagna torvor och bunkrar som ska krattas är några av delarna vi önskar att vi alla hjälps åt att sköta ute på vår fantastiska bana lite bättre. Om vi alla gör en liten extra insats när vi spelar kommer vår bana kunna hålla en hög kvalité hela säsongen.

Tack på förhand och njut av spelet på vår toppenbana!

No show

Trycket på vår bana är alltid högt och genom detta har vi sedan förra säsongen börjat med “noshow-avgift”. Vi vill påminna om att sköta era bokade tider på ett bra sätt nu när vi kommer in till högsäsong. Avbokning av starttid bör ske senast 17:00 dagen före spel för att underlätta för annan spelare att boka tiden. Spelare som inte avbokat två timmar innan starttid debiteras “Noshow-avgift” på 200 kronor. Vid mer information gällande bokningar, klicka HÄR.

Trevlig helg önskar vi alla från personalen