Copy
Logo

Nyhetsbrev - V 19

Volvo Car Scandinavian Mixed, Utlottning från Peak Performance, Skofitting, Kampanj Elvagn, Putta som proffsen

Volvo Car Scandinavian Mixed

Som tidigare kommunicerats så kommer ett antal av Haverdals Medlemmar ställa upp som volontärer under Scandinavian Mixed. Vi behöver nu 3 personer ytterligare som kan hjälpa till. Ni som är intresserad och kan ställa upp maila till info@haverdalsgk.se SENAST lördag.

Tack på förhand!

Utlottning från Peak Performance

Peak Performance till passa på att tacka alla som kom på eventkvällen förra veckan. Under kvällen skedde en utlottning som glömdes redovisas. Vinnare utav 2 små goodiebags under kvällen blev Christer Harplinger och Ann-Louise Andersson. När ni har vägarna förbi är ni två välkommna in och hämta vinsten.

Skofitting

Lördagen den 14 maj bjuder vi och Footjoy in till utprovningsdag av skor. Mellan 11:00-15:00 har ni möjlighet att få experthjälp så att ni har rätt skor när ni spelar golf både för spelets skull samt passformen.

Bokning gör ni genom att välja klicka
HÄR och det finns fortfarande några enstaka tider kvar.

Kampanj Elvagn X1

Nu har vi kampanj på elvagnen X1. Rekommenderat utpris är 8995:- utan scorekortshållare och paraplyhållare. Nu ingår både och samt att priset är nedsatt till 7499:-

Välkomna in till din golfshop och kolla in denna fantastiska elvagn. Först till kvarn då begränsat antal gäller..

Putta som proffsen

Puttning står för cirka 40% av slagen under en runda oavsett nivå på golfaren. I denna kurs med Kristian tränar ni på några gemensamma nämnare som alla duktiga puttare har samt lär oss hur ni kan utveckla er puttning med små medel. Alla kan nog hålla om att lite bättre puttning skulle sänka antal slag avsevärt under en runda.

4 platser finns kvar och anmälan gör ni genom att klicka HÄR och fylla i era uppgifter längst ned på sidan.

Välkomna!

Trevlig helg önskar vi alla från personalen