Copy
Logo

Nyhetsbrev - V 31

Rädda Barnens VSOP, Baninfo, Se upp för räven, Nicco Cup

Rädda Barnens VSOP

Nu på lördag den 6-augusti kan du som har tänkt att spela golf även delta i Rädda Barnens VSOP (valfri start och partner). Du anmäler dig innan du går ut till Rädda Barnens representanter på plats. All info om tävlingen får du i samband med anmälan. Kom ihåg att alla intäkter i denna tävling går direkt till Rädda Barnens behjärtansvärda verksamhet!

Baninfo

Vi upplever att det finns en klar förbättringspotential på ett flertal punkter och om vi som medlemmar hjälps åt så blir det väldigt bra:

  1. Laga ditt nedslagsmärke (laga gärna någon annans också)

  2. Kratta bunkern efter dig (kratta gärna efter andra också)

  3. Om du puttar med flaggan i skall flaggan tas ur innan du tar upp bollen (detta slarvas det väldigt mycket med). Detta gör att hålkanterna kan behållas fina hela dagen

  4. Om du snusar så vänligen kasta inte dina påsar på banan. Tack till de två medlemmar som jag vet varje runda plockar upp dessa efter andra….

Se upp för räven

Under onsdagskvällen fick några av våra medlemmar en riktig naturupplevelse på hål nummer sju. Ett perfekt utslag stannade tre meter från pinnen varpå en ”liten” räv dyker fram ur buskaget bakom green för att helt sonika springa fram och norpa bollen och sedan springa i väg med den. När spelarna kommer fram mot green dyker räven upp igen och håller sig nyfiket i närheten under tiden dom puttar. När de hålat ut ”kastas” ännu en boll mot räven som gladeligen även tar denna och springer iväg med….

Undrar var regelboken säger om detta??

Nicco Cup - 2 generationer

Vi vill även påminna om söndagens generationstävling där det i skrivande stund är 31 lag anmälda. Sista anmälan är 5/8 16:00 och vi hoppas det fylls på med ännu fler lag till dess.

Välkomna till en mycket uppskattad tävling med spelformen Greensome!

Trevlig helg önskar vi alla från personalen