Copy
Logo

Nyhetsbrev - V 22

Volvo Car Scandinavian Mixed, Paragolfevent, Kurser, Cobra demodag

Volvo Car Scandinavian Mixed

Under nationaldagen, 6/6, spelas måndagskvalet till Volvo Car Scandinavian Mixed. De bästa amatörerna i Sverige gör upp om 1 plats per kön in till Europatouren på Halmstad GK och vi kan lova att det kommer bli en hel del bra spel här under måndagen. Vi har även en hemmaspelare med som kvalar vilket är Victor Bisseberg som annars också är med i vårt herrlag. Stort lycka till!

Välkomna ut och titta på sevärd golf!

Under tisdagen samma vecka har Ringenäs en egen ProAM för att hedra den tragiska bortgång av tidigare golfproffset Fredrik Andersson Hed som 2021 avled i cancer. Under denna ProAm är juniorerna i fokus vilket alltid var viktigt för Fredrik. Tre juniorer bildar då lag med ett nuvarande eller tidigare proffs där vi från Haverdal har fått inbjudan med ett lag. Detta lag kommer representeras av Wilma Vallin, Filip Fredriksson och Emil Siivola.

Dagen efter spelas således ProAm för Volvo Car Scandinavian Mixed på Halmstad Golfklubb och där fick varje klubb nominera 2 juniorer till en möjlig plats till denna fantastiska upplevelse. Golfhuvudstaden och Destination Halmstad valde sedan ut vilka som skulle få plats och glädjande fick Wilma Vallin från vår klubb en plats till detta vilket kommer bli en fantastisk upplevelse för henne. Stort lycka till önskar vi från klubben och ha en fantastisk dag!

Europatourtävlingen spelas sedan torsdag till söndag där vi kommer ha 50 volontärer från Haverdal som hjälper till vid hål 6, 7, 8 och 9. Tack till alla er som ställer upp på detta!

Paragolfevent 7/6

Tisdag den 7/6 har vi på Haverdal fått äran att genomföra ett Paragolfevent för cirka 40 stycken personer med intellektuell funktionsnedsättning som ska få prova på golf. Detta är ett led i att visa upp golfen för alla under denna stora golfvecka i Halmstad. Mellan 10:00-13:00 genomförs detta och mellan 10:30-11:00 får vi även besök av två proffs som senare under veckan ska vara med på Volvo Car Scandinavian Mixed. Riktigt häftig dag med andra ord!

Kurser 4/6 & 6/6

Flera av våra populära kurser har gått av stapeln under våren och nu har vi de två sista före nytt sommarprogram dyker upp. Det finns för närvarande några platser kvar till respektive kurs nedan.

Lördag 4/6 - Öka din slaglängd
Har du alltid velat få några fler meter i slagen men inte lyckats? Då välkomnar vi er till denna kurs där allt fokus ligger på att öka slaglängden men fortfarande bibehålla riktning i slagen. Med en ökning i slaglängd kanske ni kan nå green på färre slag eller få slå en wedge istället för mellanjärn in mot green.

Måndag 6/6 - Din kropp = Din Sving (Årets nyhet!)
Under denna nyskapande kurs kopplar vi ihop din golfsving och puttning med din anatomi. Alltså anpassar vi ett flertal saker utifrån hur just DIN kropp är byggd. En utvecklande kurs som kommer göra att din rörelse blir skonsammare, effektivare och enklare. Passar alla nivåer av golfare.

KLICKA HÄR OCH ANMÄL ER LÄNGST NED PÅ SIDAN

Cobra demodag 5/6

Söndag den 5/6, 11:00-15:00, kommer Cobra på besök med bland annat deras stekheta serie för året, LTDx. Denna serie finns i både herr och dam och har gett många golfare ökad slaglängd. En serie som presterar utmärkt både gällande stabilitet och längd. Självklart har Cobra fler nyheter också så missa inte att prova deras klubbor denna dag.

Ring in till shopen för att boka tid för utprovning denna dag!

Trevlig helg önskar vi alla från personalen