Copy
Logo

Nyhetsbrev - V 32

KM-helg, Tack från Rädda Barnen, Antikrundan, Damgolf, HIO

KM-helg 20-21/8

Klubbmästerskapet närmar sig med stormsteg och i skrivande stund är ett 60-tal anmälda samt 17 stycken till Longdrive-KM. Vi hoppas nära dubbla båda dessa till helgen 20-21/8 när KM går av stapeln. Vi synkar självklart starttiderna så att ni kan delta både på banan och Longdrive.

Under lördagen spelas även för första gången Putt-KM där ingen anmälan krävs utan tävlingsbanan är öppen under dagen för alla medlemmar.

Om ni inte redan gjort det, boka in denna härliga KM-helg.

Välkomna med er anmälan!

PS! Sängcomfort i Flygstaden som är vår stora sponsor under KM delar också med sig av fina erbjudanden till er medlemmar. Dessa hittar ni genom att klicka HÄR

Tack från Rädda Barnen

Vill rikta ett stort Tack till alla er som var med och bidrog till att vi gick in 6500:- till Rädda Barnen på lördagens tävling. Alla pengarna går oavkortat till olika hjälpinsatser som Rädda Barnen har.

Vi vill även tacka Haverdals Golfklubb och golfrestaurangen för att ni sponsrade oss och för att ni är så hjälpsamma med allting.

Hälsningar

Ebba & Kerstin

Rädda Barnen Halmstad

Antikrundan & Damgolfen

Nu är det dags för antikrundan och damgolfen att starta upp igen. Torsdag den 18/8 är det antikrundan igen och tisdag den 23/8 startar damgolfen upp igen.

För mer info kring damgolfen vänligen se hemsidan.

HIO

Under säsongen har det varit flera HIOs av våra medlemmar och senast i raden att lyckas med detta är Jörgen Abrahamsson på hål 14.

Stort grattis!

Trevlig helg önskar vi alla från personalen