Copy

  

Spoštovani!

Dobra krščanska knjiga je odlično darilo, morda še posebej ravno v tem obdobju leta. Zato vam pošiljamo izjemno ponudbo nekaj takšnih knjig, znižanih od 35 do 70%.
Med njimi so krščanski priročnik za zdravo življenje Sedem stebrov zdravja in zbirka Sveto pismo v stripu, tri e-knjige pa so brezplačno darilo, od teh ena nova. 
Podrobnosti si lahko ogledate v nadaljevanju in v spletni 
naročilnici. Dodaten 5% popust velja do 14.12.

Z lepimi pozdravi,


Tanja in Boštjan Cerk

 

dr. Don Colbert: Sedem stebrov zdravja
Znižana cena: 12€  
(redna cena: 19€, v knjigarnah do 29€)

Predogled knjige: www.ekaris.net/7SZ
320 strani; format 15 x 23 cm, šivana mehka vezava, zaščitna pvc folija.
Eden najbolj celovitih priročnikov za varovanje zdravja izpod peresa izkušenega krščanskega zdravnika in avtorja več knjižnih uspešnic. Daje nam potrebno znanje, nasvete in spodbude, s pomočjo katerih lahko bolj odgovorno varujemo svoje telo pred prezgodnjim staranjem in kroničnimi boleznimi. Knjiga je podkrepljena z več desetletij preverjanimi ugotovitvami znanstvenih raziskav in dolgoletnimi delovnimi izkušnjami na področju družinske medicine. Kjer je mogoče, pa avtor to dopolni še s krščanskim vidikom – kakšna navodila in zglede za varovanje zdravja nam je Bog dal v Svetem pismu. 
Darilo za vsakega odraslega, ki mu želite vse najboljše in veliko zdravja.

Sveto pismo v stripu (tri knjige)
Znižane cene: 9 / 10 / 11 €  
(redne cene: 14 / 15 / 18 €)
Knjige v zbirki »Sveto pismo v stripu« spodbujajo branje temeljne knjige krščanske vere že od mladih let, saj vsebujejo le nespremenjeno svetopisemsko besedilo. Prijetne in realistične barvne slike pa pomagajo domišljiji, da se lažje vživimo v dogajanje in zapisane besede, ter spominu, da si jih bolje zapomnimo.
Evangelij po Luku: 120 strani / Apostolska dela: 160 strani / Matej in Janez: 190 strani. Trda vezava, barvni tisk. Podrobnejši opis in predogled: www.ekaris.net/SPVS
Darilo predvsem za otroke od osnovne do srednje šole.

Žepno Sveto pismo Nove zaveze
Cena: brezplačno.
Vsebuje jubilejni prevod Nove zaveze (Svetopisemska družba, 1995) in dodatna kazala citatov Svetega pisma (npr. za pomoč v različnih potrebah, življenjska pravila).  
250 strani, mehka vezava (modre platnice), 12 x 19 cm.
Darilo za vsakega, ki bi bral Sveto pismo Nove zaveze v priročni žepni obliki.


 
Guyon: Kako doživljati Boga v molitvi
Cena: e-knjiga brezplačno. Ogled: www.ekaris.net/KDB
Knjižica je krščanska klasika Madame Jeanne Marie Guyon, ki uči o molitvi kot načinu, da spoznavamo dobroto Boga in smo vsak dan notranje okrepčani za poslušnost in hojo za Jezusom. Polna je praktičnih napotkov in spodbud za naš osebni odnos z Bogom in duhovno rast.
V elektronski obliki je dostopna brezplačno, lahko si jo natisnete sami ali pa pri nas za 3€ naročite izpis v obliki A5 knjižice (80 strani) z žično vezavo.
Darilo za vsakega, ki želi bolje spoznati Boga in napredovati kot Jezusov učenec.

Derek Prince: Božanska zamenjava
Cena: e-knjiga brezplačno, knjižica 1€  (redna cena: 3€)
Avtor znane krščanske klasike »Blagoslov ali prekletstvo – sami lahko izberete« je strnil vsebino omenjene knjige v ta kratek povzetek dobre novice evangelija: kaj vse je Jezus naredil za nas s svojim trpljenjem in smrtjo na križu. Odlična spodbuda za vero in zahvaljevanje Bogu, ki je v Jezusu Kristusu poskrbel za vse naše potrebe: duhovne, umske, čustvene in telesne. 
20 strani, A5, žična vezava.
Kot elektronska knjiga je dostopna brezplačno: www.ekaris.net//BZ
Darilo tudi za mlade, predvsem od srednje šole dalje.


Derek Prince: Moč razglašanja Besede
Cena: 7€  (redna cena: 9€)  
Praktično poučevanje, kako uporabljati Božjo besedo za zmago v preizkušnjah in notranjih bojih. Veliko izbranih odlomkov Svetega pisma in primerov uporabe.
110 strani, mehka vezava.
Predogled: www.ekaris.net/MRB 

John Goodfellow: Človek z ulice
Cena: e-knjiga brezplačno, knjiga 8€  (redna cena: 11,50€)  
Pričevanje Angleža Johna, ki je zavozil svoje življenje v kriminal in odvisnost od mamil, a se je srečal z Jezusom in mu je to popolnoma spremenilo življenje.
150 strani, mehka vezava.
E-knjiga: www.ekaris.net/CZU 

 

Knjige lahko naročite na tej povezavi ali z odgovorom na to sporočilo. Hvala.
 

Informacije in splošni pogoji nakupa  

Za nakup v vrednosti nad 20 €, ki ga s to naročilnico oddate do vključno 14. decembra, vam priznamo dodaten 5% popust. 

Strošek za poštnino in paketiranje je 8,50 €. Če želite plačati s predplačilom na naš TR, nam to prosim sporočite v opombi (v tem primeru znaša ta strošek 3 € manj).

Na vaš elektronski naslov in/ali mobilni telefon vam bomo največ dva delovna dneva po prejemu naročila poslali potrditev in predvideni datum dostave paketa. Če tega sporočila ne bi prejeli, nas prosim pokličite (01/3631-048 ali 041-979-261, od 9h do 17h). Količine knjig so omejene in če vam ne bomo mogli dobaviti celotnega naročila, vas bomo obvestili tudi o tem.

Vaše naročilo sprejme in izvede podjetje Ekaris, d.o.o., Preserje (www.ekaris.net). Pri tem vam pripadajo pravice iz Zakona o varstvu potrošnikov, vključno z možnostjo odstopa od naročila v roku 15 dni od prejema paketa (za blago, ki nam ga vrnete nepoškodovanega in na lastne stroške, vam plačano kupnino vrnemo na vaš TR).

 
Ekaris d.o.o., 1352 Preserje 


Pošiljamo največ tri takšna promocijska sporočila na leto. 

odjavite se tu    spremenite svoje nastavitve 

Email Marketing Powered by Mailchimp