Copy
Nieuwsbrief uit de Heihoek met berichten over voorbije en komende activiteiten.

Heihoek

De Heihoek is een wijk in het centrum van Mechelen gelegen binnen de driehoek Koningin Astridlaan, Hoogstraat en Dijle. 

Voor meer informatie over de wijk kan je een bezoekje brengen aan onze website.

Bekijk ook zeker onze kalender!De zomer van 2013

Het was me de zomer wel: veel zon en warmte met tal van spontane activiteiten en initiatieven! We konden de batterijen opladen en genieten van vele ontspannende momenten.

Een zomer plannen is niet altijd eenvoudig. Niemand kan het weer voorspellen en uiteraard willen we tijdens de vakantiemaanden het allerliefst onze dagen en avonden buiten doorbrengen. Daarom hebben we het deze zomer allemaal wat laten afhangen van 'het laatste moment'. En deze formule was duidelijk een succes. We hebben enkele leuke activiteiten achter de rug. Je kan verder in deze nieuwsbrief wat sfeer opsnuiven.

Tijdens de maanden mei en juni lanceerden we een eerste oproep om iets te doen aan verloederde plekjes in de wijk. Ook op dat vlak zaten we ondertussen niet stil. We hadden een overleg met verschillende eigenaars en het stadsbestuur. Er zijn nog enkele extra overlegmomenten gepland met verschillende partners waaronder enkele eigenaars en de schepen van wijkzaken. Dit moet ons helpen om alle punten op een rijtje te zetten en een goed dossier op te stellen om mee aan de slag te gaan. Wees gerust, je hoort hier zeker nog meer van!

Bekijk ondertussen ook onze kalender even. Je zal zien dat er de komende weken nog enkele straatfeesten gepland zijn in de Heihoek. Ga gerust eens langs en drink eentje mee! Op zaterdag 14 september kan je ons ook vinden op de Ganzendries. Daar stellen we onszelf voor op tijdens de braderij. We verkopen er de jaarlijkse plantjes voor Kom op tegen kanker en bij goed weer rollen we een petanquemat uit.


Picknick

Op een zomer dag in de Karmelietentuin...
De dekens werden uitgerold en iedere had wat lekkers bij. Het werd een geslaagde picknick in de Karmelietentuin!

Petanque

Het was niet de eerste, maar zeker ook niet de laatste keer!
Op 26 juli werd er een balletje gegooid in de Karmelietentuin. Voetballen mag niet, maar petanqueballen rollen vrolijk in het rond. En wie weet wordt er wel echt werk gemaakt van een petanquebaan?

KUBB & cup

Een rijkelijk gevulde hapjestafel en een geslaagde avond!
Dat beleefden we in het begin van de vakantie tijdens onze KUBB met cup avond. Sfeerbeelden kan je HIER bekijken.
Copyright © 2013 Buurtcomité Heihoek, Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp