Copy
Nieuwsbrief uit de Heihoek met berichten over voorbije en komende activiteiten.

Heihoek

De Heihoek is een wijk in het centrum van Mechelen gelegen binnen de driehoek Koningin Astridlaan, Hoogstraat en Dijle. 
Voor meer informatie over de wijk kan je een bezoekje brengen aan onze website.

Potje buur en meer ...

Tijdens de zomermaanden ligt de werking van het buurtcomité niet stil. We proberen regelmatig samen te komen in en rond de karmelietentuin.

Potjebuur is de nieuwe feestdag die jaarlijks samenvalt met het Suikerfeest. Door op die dag een smakelijk hapje te delen met iemand uit onze buurt, maken we van Potjebuur het symbool van respect en waardering voor alle culturen in ons land. Ook de Heihoek potjebuurt! Op vrijdag 8 juli brengen we vanaf 18u met z’n allen een lekker hapje naar de Karmelietentuin. Kom delen, proeven en kubben en leer je buren beter kennen. Tot dan!

Samen met de Keeting willen wij onze buren leren kennen door foto's te maken van alle fijne plekjes en mensen in de Heihoek. Op vrijdag 28 augustus organiseert de Keeting in de Karmelietentuin een BBQ met foto's, toneeltjes over de historie in onze buurt. We zoeken nog fotografen, helpende handen. Inschrijven en foto's insturen kan naar: thuisindeheihoek@gmail.com.

 

Film

De film Rien à déclarer ...
is de film die we deze zomer tonen tijdens onze avond met een openluchtfilm in den Karmelietentuin. Hou zeker dinsdag 30 augustus vrij in je agenda voor deze film!

Plantjes

Ook deze datum ligt al vast!.
Op zaterdag 18 september verkoopt het buurtcomité plantjes ten voordele van kom op tegen kanker. Je vindt ons terug in een tentje aan de Ganzendries.

Komeet

De culinaire zomerbar in onze buurt!
Van 25 juni tot 21 augustus kan je er terecht voor tal van culinaire activiteiten. Breng zeker een bezoekje!
Copyright © 2016 Buurtcomité Heihoek, Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp