Copy

Persbericht

 Lees in je browser 

Onder embargo tot

zaterdag 5 december, 00.00 uur

Wendy Louise schrijft kerstnovelle voor het goede doel 

Kerst op Mallorca | E-boek | Genre: Novelle | ISBN: 978 90 831232 40 | Verkoopprijs € 3,99
Zaterdag 5 december 2020, om middernacht, lanceert Uitgeverij Wens Boeken de nieuwste novelle van Wendy Louise. Kerst op Mallorca is een spin-off van de bestseller Ik wil jou(w) baby!. Dezelfde personages, een nieuwe verhaallijn.

Persoonlijk
Omdat het schrijven van deze novelle voor de auteur een persoonlijke lading had, is besloten de opbrengsten van deze novelle in z'n geheel te doneren aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation, ter financiering van hun onderzoek in de strijd tegen kanker. Op de speciaal voor deze actie ingerichte website kerstopmallorca.nl kan tevens worden gedoneerd.

Een persoonlijke boodschap van de auteur

Wendy Louise vertelt over haar nieuwe novelle Kerst op Mallorca

Over het boek

Drie hartsvriendinnen, twee sexy mannen, een huis op Mallorca en veel te veel verrassingen
(zong jij dit zojuist ook mee op de melodie van “Twelve days of Christmas”?)

Katta Mistel (jawel, Duits voor maretak) is dol op Kerstmis. En op Sem. Ondanks dat Sem kortgeleden haar hart brak, weet ze zeker dat het de mooiste kerst ooit wordt.

Na een succesvol eerste seizoen van het hostel op Mallorca dat ze samen met de zussen Mia en Sara Visser runt, kijkt ze reikhalzend uit naar de kerstvakantie.

Ze stort zich vol overgave op de organisatie van een verrassingskerstfeest voor Sara. Wanneer Sem bovendien per toeval haar leven weer binnenwandelt, kan haar Feliz Navidad helemaal niet meer stuk… Of toch wel?

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
  • Onder embargo tot 5 december 2020, 00.00 uur
  • Voor aanvullende informatie, high-res beeldmateriaal of een interview met de auteur, mail je met Danni van Team Wens Boeken of je belt direct met Wendy Louise op telefoonnummer: 0653216553.
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2020 Uitgeverij WB, All rights reserved.


Jouw gegevens wijzigen?
Update hier of schrijf je hier uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp