Copy
Lees in je browser

Tweede druk binnen twee maanden voor 'Ik wil jou(w) baby!'

Met haar eerste gedrukte uitgave, lijkt Uitgeverij Wens Boeken zich op de kaart te zetten. Wendy Louise's roman 'Ik wil jou(w) baby!' gaat, amper twee maanden na de lancering, op voor de tweede druk. 

Social media

De verkoop van de zonnige feelgood roman trok de laatste paar weken al gigantisch aan. Mede door de overweldigende aandacht op social media, ging de stroom aan recensies maar door. Wendy Louise is zelf zeer actief op Instagram en Facebook. De boekenbloggers en boekenwebsites pikten de buzz echter ook op.
De hashtag #spotdebaby zorgde voor een hartverwarmende, maar ook hilarische fotostream op social media. 

Record inkoop

Vorige week raakte de vraag om een tweede druk in een stroomversnelling. Door een record-inkoop van de Nederlandse Bibliotheken (NBD Biblion) is 'Ik wil jou(w) baby!' zelfs tijdelijk uitverkocht. Afgezien van een paar exemplaren die nog online verkrijgbaar zijn, is de signeersessie die Wendy Louise aanstaande zaterdag, 22 december, verzorgt bij Bruna Amsterdam Polki, voorlopig de enige mogelijkheid om een exemplaar te bemachtigen.

De wens van
Wendy Louise

Het geheim achter het succes van 'Ik wil jou(w) baby!'?
Dat is zonder twijfel de persoonlijke lading van het boek. Om een onvervulde kinderwens te verwerken, begon Wendy te schrijven. Die rauwe pijn is voelbaar tijdens het lezen. Echter, het is allerminst een saai, zielig boek geworden. Wendy's smeuïge schrijfstijl en haar gevoel voor (schrijven met) humor, maakt de feelgood roman aantrekkelijk voor een breed publiek. 
Mannen en vrouwen, in de leeftijd van twintig tot tachtig, verstoren hun nachtrust omdat ze het boek niet kunnen wegleggen. 
Beeldmateriaal, aanvullende info of een interview aanvragen? Mail ons. 
Of bel: +31653216553
Lees het persbericht van de lancering
Ik wil jou(w) baby!
Ik wil jou(w) baby! | Paperback 352 pag. | ISBN: 978 90 829087 01 | € 9,95 | ook als E-boek verkrijgbaar
Copyright © 2018 Uitgeverij WB, All rights reserved.


Wil je jouw instellingen wijzigen?
Je kunt hier jouw gegevens aanpassen of je hier uitschrijven.


Email Marketing Powered by Mailchimp