Copy

ISSO Kleintje Power Quality - UNETO-VNI seminar NEN1010:2015 - Meet-Match-Connect Golf Event - HyTEPS-RVO Energie Event - Nieuwe medewerker - Metstrade 2017 - Lekker bedankje 

Bekijk deze email in uw browser

NIEUW: ISSO Kleintje Power Quality

Trots kunnen wij mededelen dat HyTEPS een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan het nieuwe ISSO Kleintje: "Power Quality en EMC".
 
Het Kleintje draagt bij aan de parate  kennis van iedere installateur, adviseur en gebouweigenaar. In dit ISSO Kleintje wordt uitgelegd wat Power Quality is, wat het belang is van een goede Power Quality, waardoor deze beïnvloed wordt en hoe de Power Quality kan worden verbeterd. Daarnaast wordt in dit ISSO Kleintje het onderwerp elektromagnetische compatibiliteit besproken. 
 
ISSO Kleintje Power Quality
UNETO-VNI seminar NEN1010:2015
Lezingen: HyTEPS, Achmea en FEDET 

 
Bent u op de hoogte van de mogelijke risico’s op het gebied van brandveiligheid en Power Quality verbonden aan het installatieontwerp? Verzekeraars stellen op dit vlak ook steeds strengere eisen. 
Tijdens het seminarNEN1010:2015: Installatieontwerp; ken de risico’s! op 11 mei 2017 wordt uitgebreid ingegaan op deze onderwerpen. 

UNETO-VNI-voorzitter Doekle Terpstra verzorgt de opening van het seminar.

Natuurlijk leveren wij als Power Quality expert onze bijdrage aan dit seminar. Volg onze lezing op bezoek onze stand.
Wij zien u graag op 11 mei!
 
Inhoud & programma
Meet-Match-Connect Golf Event
 
Vrijdag 24 maart was de eerste wedstrijddag op Golfbaan Stippelberg. In gemengde flights speelden golfers van het TU/e Studentensportcentrum samen met spelers uit het relatiebestand of personeel van HyTEPS. Een unieke gelegenheid om op een sportieve manier met elkaar in contact te komen, waardoor interessante gesprekken en verbindingen zijn ontstaan.

Het Meet-Match-Connect Golf Event is een samenwerking van HyTEPS Gemert en Technische Universiteit Eindhoven. Verdeeld over 2017 zullen er in totaal vier wedstrijddagen worden georganiseerd op de golfbaan in Gemert-Bakel en de golfbaan van Golfcentrum Eindhoven.
 
Meet-Match-Connect Golf Event
HyTEPS - RVO Energie Event
 
Op 14 maart 2017 vond het HyTEPS – RVO Energie Event plaats, met als hoofdonderwerp ‘de kwaliteit en het efficiënt gebruik van elektrische energie’. HyTEPS organiseerde het event in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) voor een selecte groep MJA3- en MEE-convenantleden.

Tijdens dit interactieve Energie Event kregen de deelnemers inzicht in de mogelijke risico’s en verbeteringen binnen hun eigen elektrische installatie. 
 
Sfeerimpressie Energie Event

POWER TOUR
 


8 juni
Amersfoort

15 juni
Nieuwerkerk a/d IJssel

20 juni
Zwolle

22 juni
Eindhoven


Seymour Pijpers
Werken & afstuderen

 
Eind februari is Seymour bij ons gestart in het technische team. Hij volgt aan de Technische Universiteit Eindhoven de opleiding Elektrotechniek. Binnen de groep Electrical energy systems, specialiseert hij zich op het gebied van smart grids en Power Quality. Na de zomer gaat Seymour bij ons afstuderen. Mooie aanvulling op ons team. Succes!


Lekker bedankje
Kevin de Krom afgestudeerd

 
In januari is onze stagiaire Kevin de Krom afgestudeerd aan de Avans Hogeschool in Breda in de richting elektrotechniek. Deze week kwam hij langs met een leuk en lekker bedankje, geheel in HyTEPS stijl. Bedankt Kevin en veel succes met alles wat je in de toekomst gaat doen. 


 

Metstrade 2017

 
Ook in 2017 exposeren wij tijdens METSTRADE. U vindt ons op het SuperYacht Pavilion, van 14 t/m 16 november.

Voor meer informatie betreft onze deelname, kijk op de
website.

TRAININGEN

TU/e Eindhoven9 mei 

Inzicht in Power Quality

16 & 17 mei
Het Power Protocol
i.s.m. prof.dr.ir. Cobben

 
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief    Inschrijving wijzigen 


Copyright © 2017 HyTEPS, All rights reserved.