Copy
HyTEPS Power Tour 2015, Power Quality certificaat Vereijken Kwekerijen, afgeronde stage MBO-elektrotechniek, fijne vakantie!
Bekijk deze email in uw browser

HyTEPS Power Tour 2015
Geheel kosteloos kennis vergaren

Vanuit onze jarenlange specialistische kennis en ervaring informeren wij u graag over de oorzaken en gevolgen van een slechte spannings- en stroomkwaliteit (Power Quality). U hoeft niet helemaal naar Noord-Brabant te komen; wij komen bij u in de regio. Zo besparen wij u tijd, energie en kosten. 

OKTOBER 2015
DIVERSE LOCATIES - DIVERSE DATA

Meer informatie
Power Quality Certificaat - Vereijken Kwekerijen
Enkele weken geleden hebben wij een Power Quality Certificaat mogen overhandigen aan Vereijken Kwekerijen B.V. in Aarle-Rixtel. Theo Ludlage mocht het certificaat aanbieden, nadat hij onder onze leiding een Power Quality onderzoek had afgerond t.b.v. een deelopdracht van zijn opleiding aan de Technische Universiteit Eindhoven.
Afgeronde stage MBO-elektrotechniek
Weer heeft een student zijn afstudeerstage bij HyTEPS met veel succes afgerond. Joost Giesbers is hierdoor in het trotse bezit van zijn MBO-diploma Elektrotechniek niveau 4. De stage van Joost bij HyTEPS was gericht op monitoring en automatisering, toegespitst op het Valette systeem.

EVENTS 2015


29 sept. t/m 2 okt.
Elektrotechniek '15

Oktober
Power Tour '15

17 t/m 19 nov.
METS - SYP
Technische Training
"Het Power Protocol"
 
2-daagse training Power Quality & EMC, ontwikkeld samen met prof. Cobben. Hij zal ook een groot deel van de training verzorgen.
11 & 12 november
Impressie

Vorige week hebben wij deelgenomen aan de PowerTech 2015 op de Technische Universiteit Eindhoven. Klik hier voor een korte impressie.
Wij wensen u alvast een fijne vakantie!

Tijdens de vakantieperiode zijn wij gewoon geopend maar met een beperkte bezetting.
Jorlan Peeters - Managing Director
Jorlan Peeters
Managing Director
Jorlan Peeters
Managing Director
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief    Inschrijving wijzigen 


Copyright © 2015 HyTEPS, All rights reserved.