Copy
Turun Joogayhdistyksen uutiskirje

Tässä uutiskirjeessä:

  • Uuden vuoden tervehdys

  • Kevään kurssit alkavat viikoilla 2 ja 3

  • llmoittaudu Joogaopiston retkelle viim 11.1.

  • Uutta keväällä: Tanssillinen hathajooga

  • Ilmoittautumislomake kevään kursseille

Uuden vuoden tervehdys

 
Vuosi on taas vaihtunut, ja on aika visioida uutta vuotta. Mitä uusia asioita alkaneeseen vuoteen omalla kohdallasi toivot? Vuoden ensimmäisinä päivinä on hyvä tutustua myös Turun Joogayhdistyksen kevään kurssikalenteriin. Toivotamme sinulle onnea ja iloa vuodelle 2015!

Kevään kurssit alkavat viikoilla 2 ja 3
 

Tarjoamme teille tänä keväänä 10 erilaista joogaryhmää ja -kurssia. Toivottavasti löydät niiden joukosta itsellesi sopivan harjoituksen! Tarkistathan vielä kurssikohtaisesti aloituspäivät nettisivuiltamme.
Maksathan myös vuoden 2015 jäsenmaksun, jos haluat käydä kursseilla jäsenhintaan ja hyödyntää muut jäsenedut tulevan vuoden aikana.

Kevään kurssikalenteri
 

llmoittaudu Joogaopiston retkelle viim 11.1.

 
Vielä ehdit ilmoittautua Turun Joogayhdistyksen retkelle, joka pidetään Suomen Joogaopistolla pe 27.2. - su 1.3.2015. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.1. (Joogaopiston laskutuksen vuoksi). Viikonloppukurssilla tutustutaan Tanssilliseen hathajoogaan, jossa yhdistyvät jooga ja musiikki. Ohjaajina toimivat Maisa Suominen ja Henna-Maria Uusitupa. Kurssilla on vielä tilaa. Varaathan paikkasi pikaisesti! Ilmoittautuminen ja tiedustelut info@turunjooga.fi

Lisätietoja joogaretkestä
 

Uutta keväällä: Tanssillinen hathajooga

 
Uusi kurssimme Tanssillinen hathajooga alkaa perjantaina 9.1. klo 17.30-19.00 Kellonsoittajankadun koulutalolla (Kellonsoittajankatu 9). Harjoituskertoja on yhteensä 7. Ohjaajana Henna-Maria Uusitupa. Harjoituksissa joogataan antautuen musiikin rytmien vietäväksi. Tervetuloa tanssillisen joogan huumaan!
Hinnat ym. kurssitiedot kurssikalenterissamme.
 

Ilmoittautumislomake kevään kursseille

 
Alta löydät kevään 2015 ilmoittautumislomakkeen. Täytä lomake huolellisesti ja palauta se ohjaajalle kurssin ensimmäisellä harjoituskerralla. Jos osallistut useammalle kurssille, täytä jokaista kurssia varten oma lomake.

Tulosta ilmoittautumislomake tästä
 
Inspiroivaa joogakevättä!
t. Turun Joogayhdistys ry.
 
Facebook
Kotisivu
Copyright © 2015 Turun Joogayhdistys, All rights reserved.
Peru uutiskirje    Päivitä tietosi