Copy
Välkommen till Adtraction Groups nyhetsbrev!

Nyhetsbrev från Adtraction Group

Vi på Adtraction Group vill passa på att informera om vad som händer i vår bransch och inom Visits, Marketing och Display. Vi håller oss ständigt uppdaterade om den digitala synligheten och vill gärna dela med oss av de senaste trenderna och nyheterna.
 

Nordic Ecommerce Summit Stockholm

Adtraction group ställer ut på Nordic Ecommerce Summit på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Den 20 och 21 maj finns Adtraction Group på Nordic ecommerce, du hittar oss i monter nummer 21. Kom förbi på en kopp kaffe och smaka på våra hembakade maränger. 

Vi finns på plats för att ge dig råd inom SEO, SEM, Affiliatemarknadsföring samt konvertering och trafikanalys. Vi vill också gärna informera dig om RTB-kampanjer och vad de kan göra för din försäljning.
 

Google Shopping

Med Google Shopping får du ytterligare en kanal att via Google visa upp dina produkter. 

Annonser via Google Shopping driver såväl trafik som försäljning till din webbshop genom att direkt i Googles sökresultat visa bilder och information om dina produkter. 
Kontakta oss på Visits för mer information om hur du kan synas på Google Shopping. 

Google och 301:or

För ett par veckor sedan upptäckte vi att sidor som är vidarebefordrade med så kallade 301 redirects har börjat dyka upp i Googles index (det skall de inte göra).


Vi har tidigare skrivit om hur det kan gå om man inte hanterar gamla sidor (URL:er) på rätt sätt när man byter system, bygger ny site, eller flyttar till en ny domän. Det man gör är att sätta header status 301 på sidan som skall byta url. För ett par dagar sedan upptäckte vi att något verkar ha hänt med hur Google hanterar 301:or... Läs hela artikeln!

Google tvingas ta bort sökresultat om privatpersoner

EU-domstolen slår idag fast att det ska vara möjligt för privatpersoner att få information om sig själv bortplockad från sökmotorers sökresultat. Det innebär att du som privatperson ska kunna vända dig till Google för i vissa fall ta bort sökresultat som är "irrelevant" eller "inadekvat".
Läs mer om domen på SverigesRadio.se.
 

Konverteringsoptimering med Eye Tracking

Våra kunder vet hur viktigt det är att ha väl optimerade och konverterande element på deras webbplatser. Hur vet de då detta? Jo, för att vi har informerat våra kunder om hur viktigt det är att lotsa kunden rätt på den egna siten, det skall aldrig råda något tvivel om hur de skall göra för att köpa något (eller utföra andra konverterande åtgärder, t.ex. skicka in ett intresseanmälan).

Läs hela artikeln!
Du får detta nyhetsbrev eftersom du har varit i kontakt med Adtraction Visits och finns i vårt kundregister.

Vår adress är:
Birger Jarlsgatan 37
111 45 Stockholm
Email Marketing Powered by Mailchimp