Copy
profilskaparen.se
Visas inte meddelandet ordentligt?
Öppna det i din webbläsare
Birger Jarlsgatan 23

Möt Profilskaparen hos Antalis i april

Under april hittar du Profilskaparen hos Antalis på Birger Jarlsgatan vid Stureplan. Anmäl dig idag till vernissage den 9 april.

Den 8–24 april gör Profilskaparen ett gästspel i Antalis butik på Birger Jarlsgatan 23 i Stockholm. Den 9 april kl. 17:30 har vi vernissage och bjuder på bubbel och tilltugg. Vi kommer att dela ut en specialtillverkad förpackning som vi tagit fram i begränsad upplaga tillsammans med Iggesund och Antalis. Förpackningen innehåller det du behöver för att lyckas falsa en låda.

Under vardagarna kommer flera av Profilskaparens medarbetare att finnas på plats i butiken. Vår bokbindare Johan kommer att visa hantverket med att tillverka klädda produkter och exklusiva förpackningslösningar 8–9 april och 13–14 april. Det kommer även finnas möjlighet att själva prova på.

I Antalis butik visar vi upp ett urval specialtillverkade produkter och lösningar. Du kan tala med våra projektledare och hantverkare för att få tips och idéer.

Vernissage den 9 april kl. 17:30-19.30. Vill du komma? Meddela Anders Thunborg på anders.thunborg@profilskaparen.se, 0708-68 66 85, senast den 7 april.

Varmt välkommen!

Profilskaparen hos ANTALIS
Butik och showroom
Birger Jarlsgatan 23

Kom ihåg att berätta vad du tycker

Profilskaparen växer och vi märker ett ökat intresse för smarta och innovativa förpackningslösningar. Men marknaden förändras och utvecklas ständigt, och vi är angelägna om att får en klar bild av hur ni kunder ser på oss som företag.

Om du inte redan har gjort det – svara gärna på vår enkät

En glad förpackningshistoria – The happy factory

Laddade med en tydlig affärsidé besökte Anna och Sara oss på Profilskaparen. De ville få hjälp med utformning och produktion av sina produkter. Tillsammans hittade vi en unik förpackningskonstruktion som speglade deras företagsnamn: The happy factory.

Läs vidare på vår webbplats.

Plocka dina idéer direkt från produktionen

Liljevalchs vårsalong 2015
Profilskaparen har egen produktion med fordring, stansning, prägling, montering och dummytillverkning. Vi utvecklar hela tiden nya produkter och helhetslösningar som stödjer våra kunder i deras varumärkesbyggande – produkter för kontor, butik och event, förpackningar och marknadsföring.

På Instagram kan du finna inspiration med bilder direkt från produktionen. På YouTube hittar du rörliga bilder på maskiner och hantverk.

Välj kanal för att själv utforska vårt sortiment och vad vi kan erbjuda.
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Webbplats
Webbplats
Eller kontakta en av våra projektledare för fler idéer och förslag
Profilskaparen AB, 2015

Telefon: 08-447 30 00

Profilskaparen AB
Box 25, 142 21 Skogås
Lyftkransvägen 14
Skogås 142 50
Sweden

Add us to your address book
avbryt prenumeration    uppdatera inställningar