Copy
profilskaparen.se
Visas inte meddelandet ordentligt?
Öppna det i din webbläsare

Möt oss på Kistamässan 7–8 oktober

Kassar för flaskor

Den 7–8 oktober befinner vi oss på Ekonomi & Företag på Kistamässan i Stockholm – En mötesplats för ekonomer och företagare, nytänkande och kompetensutveckling. Här kan företagare hitta lösningar för att effektivisera sin verksamhet, möta leverantörer, träffa kollegor och hålla sig uppdaterade genom aktuella och inspirerande seminarier. Profilskaparen hittar du i monter B:34.

Skaffa dig en fribiljett här

Bärkassen är en tydlig yta för ditt varumärke

En bärkasse är en tydlig varumärkesbärare, som går att få i många olika storlekar och former. En bärkasse kan vara enkel, exklusiv eller specialformad.
En enkel bärkasse med tvinnade handtag går att få i brun och vit kraftpapper. Dessa bärkassar kommer i olika standardformat. Med en enkel bärkasse kan du göra ditt varumärke synligt på platser som mässor och butiker.
En exklusiv bärkasse är en visuell förlängning av ditt varumärke. Material och form anpassas speciellt för ditt varumärke. Välj mellan olika typer av lack och laminat eller av de olika tryckmetoderna, foliering/prägling och offset tryck. Denna typ av bärkasse får längre hållbarhet och uppmuntrar till återanvändning.
Finns det en gräns mellan bärkasse och förpackning? En bärkasse är en förpackning och detta blir tydligare då bärkassen med sitt utseende kan efterlikna en låda med handtag eller en presentförpackning med förslutning. Hör av dig till oss på Profilskaparen så hjälper vi dig att hitta rätt.

Snart går flyttlasset till Länna

Under vecka 43 och 44 kommer vi att flytta in i våra nya produktionsanpassade lokaler. Våra nya lokaler i Länna kommer att husera fabrik, kontor, ett stort lager och ett inspirerade showroom. Vi är i full gång med planeringen och har redan anpassat vår telefonväxel. Vi ber om överseende med eventuella tekniska problem.

Plocka dina idéer direkt från produktionen

Profilskaparen har egen produktion med fordring, stansning, prägling, montering och dummytillverkning. Vi utvecklar hela tiden nya produkter och helhetslösningar som stödjer våra kunder i deras varumärkesbyggande – produkter för kontor, butik och event, förpackningar och marknadsföring.

På Instagram kan du finna inspiration med bilder direkt från produktionen. På YouTube hittar du rörliga bilder på maskiner och hantverk.

Välj kanal för att själv utforska vårt sortiment och vad vi kan erbjuda.
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Webbplats
Webbplats
Eller kontakta en av våra projektledare för fler idéer och förslag
Profilskaparen AB, 2015

Telefon: 08-447 30 00

Profilskaparen AB
Box 25, 142 21 Skogås
Lyftkransvägen 14
Skogås 142 50
Sweden

Add us to your address book
avbryt prenumeration    uppdatera inställningar