Copy
profilskaparen.se
Visas inte meddelandet ordentligt?
Öppna det i din webbläsare
Kassar för flaskor

Vi på Profilskaparen önskar en trevlig sommar

Nu är det snart dags för semester. Passa på att beställa hem vad du behöver för sommarens arrangemang och tillställningar – inbjudningskort, menyer, glasunderlägg, paraplyer och så vidare, så ses vi igen efter sommaren. Glöm inte bort att njuta.

Trevlig sommar!

Semestertider

Produktionen har semester vecka 28–31, från den 6 juni till den 3 augusti. Kontoret har stängt vecka 30–31, från den 20 juli till den 3 augusti.

Handgjorda lådor skyddar fina musikpriser

Feststämning på kontoret. För ett par veckor sedan handgjorde vi lådor åt de priser som delas ut vid Dennis Pop Awards. Statyetterna är handgjorda av konstnären Paul Sundvik.

Här kan du läsa om de vinnare som fick gå hem med pris och låda.

Nu sitter väggarna på plats i våra nya lokaler

I april var det taglagsfest och nu är väggarna på plats. Arbetet med våra nya lokaler rullar på inför inflyttningen i höst. Då utvidgar vi våra pallplatser från 180 till drygt 550. Vi kommer att erbjuda lagerhållning och logistik av produkter som vi tillverkat för våra kunder. Efter sommaren kommer vi att kunna berätta mer.

Vill du testa dina idéer i en workshop?

Att producera en dummy eller två kan vara det snabbaste sättet att testa och jämföra idéer inför beslut om en mer omfattande produktion. Saknas den praktiska erfarenheten finns hjälp att få. Vi kan hjälpa dig att ta fram prototyper av olika lådor med inredning, böcker i kassetter och mycket mera.

Profilskaparen erbjuder även workshops för exempelvis kommunikationsbyråer och designskolor, med praktiska inslag och tips från våra hantverkare. Hitta rätt produkt, material och metod i vår verkstad.

Kontakta Anders Thunborg på 0708-68 66 85 för mer information om möjligheterna med en workshop, eller för ett besök i vårt showroom.

Plocka dina idéer direkt från produktionen

Profilskaparen har egen produktion med fodring, stansning, prägling, montering och dummytillverkning. Vi utvecklar hela tiden nya produkter och helhetslösningar som stödjer våra kunder i deras varumärkesbyggande – produkter för kontor, butik och event, förpackningar och marknadsföring. På Instagram kan du finna inspiration med bilder direkt från produktionen. På YouTube hittar du rörliga bilder på maskiner och hantverk.
Välj kanal för att själv utforska vårt sortiment och vad vi kan erbjuda.
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Webbplats
Webbplats
Eller kontakta en av våra projektledare för fler idéer och förslag
Profilskaparen AB, 2015

Telefon: 08-447 30 00

Profilskaparen AB
Box 25, 142 21 Skogås
Lyftkransvägen 14
Skogås 142 50
Sweden

Add us to your address book
avbryt prenumeration    uppdatera inställningar