Copy

Papperskollektion till Holmen

Konstruktionen behöver inte alltid vara komplex. Med bra copy och färgval blir en enkel konstruktion en användarvänlig och attraktiv produkt. En kollektion som denna måste kunna användas och förändras med innehållet. Här valde Holmen att göra en klädd kassett med lång livslängd fylld med ett antal vikförpackningar som kan bytas ut och uppdateras. Material från Holmen själv såklart! 
Vävklädda produkter förmedlar en känsla av kvalité och hantverk som är svårslagen. Det finns väver i alla möjliga grovlekar, allt från mycket släta till mycket grova. De ger olika intryck och känsla. Vad som är viktigt att tänka på när man väljer väv är vad du vill kunna trycka på materialet.
Samtidigt som väv är ett naturligt och vackert material som ger produkten mycket känsla både till utseende och taktilitet, finns det en del fallgropar. Ju grövre tråd en väv har desto svårare är det att trycka fina detaljer, då lämpar sig exempelvis blindprägling eller större blocktext bättre. En tätare väv är mer tillåtande och gör att vi får med detaljerna. Vi vägleder er, kontakta oss och bolla idéer för era produkter och ert varumärke. Vi hörs!
IDAG TRÄDER GDPR I KRAFT!
Vi vill att du ska känna dig trygg när du har kontakt med oss på Profilskaparen vill informera om att vi har uppdaterat vår integritetspolicy inför den nya dataskyddsförordningen som träder i kraft 25 maj. Som mottagare av våra mail måste du godkänna att vi har din adress i vårt register. Klicka på länken nedan och följ några enkla steg för att fortsätta få inspiration och information från oss. Dina data kommer att rensas efter idag om du inte gjort ett aktivt val nedan!
Uppdatera mina inställningar.
Profilskaparen använder sig av Mailchimp för sina mailutskick och datalistan lagras på sätt som är godkända enl. GDPR:s krav gällande din integritet. Läs mer
Välj kanal för att själv utforska vårt sortiment och vad vi kan erbjuda.
Profilskaparen AB, 2018

Telefon: 08-447 30 00

Profilskaparen AB
Box 25, 142 21 Skogås
Lyftkransvägen 14
Skogås 142 50
Sweden

Add us to your address book
avbryt prenumeration    uppdatera inställningar