Copy
Visas inte meddelandet ordentligt?
Öppna det i din webbläsare
Personalen

Nu är vi även FSC godkända!

Profilskaparen har länge jobbat med miljön i åtanke och vi tyckte att det kanske var dags att få det bevisat genom att se om vi skulle klara en FSC-certifiering. Vilket vi givetvis gjorde! Detta innebär att du som kund kan begära att få din produkt FCS-märkt om den uppfyller de krav som ställs! 

Kontakta gärna Emma hos oss om du vill veta mer om FSC och vad det innebär!

Sommar

Hösten är här med sina härliga färger.

Nu har solen tagit ledigt och hösten har kommit väldigt fort, med årstiden kommer också alla dessa härliga höstfärger och den friska, klara luften. Dags att ta fram en höstkollektion kanske?

Välkommen Olav!

Profilskaparen fortsätter att växa och har nu anställt ytterligare en medarbetare. Olav som är bokbindare i fjärde generationen började som bokbindare hos sin pappa när han var 18 år och har sedan dess jobbat som handbokbindare och maskinoperatör under snart 37 års tid, bland annat på Knut Hässlers Bokbinderi och BTJ.
Personalen

Empack 2016 är över!

Den 5-6 oktober stod vi på mässan i Kista och visade bland annat upp en spann av olika förpackningar. Vi hoppas det gav er som var där inspiration och att ni som missade detta tillfälle istället kommer och besöker oss i Länna. Vi vill så gärna visa upp några av de projekt vi är så stolta över att ha producerat under 2016.
Välj kanal för att själv utforska vårt sortiment och vad vi kan erbjuda.
Profilskaparen AB, 2016

Telefon: 08-447 30 00

Profilskaparen AB
Box 25, 142 21 Skogås
Lyftkransvägen 14
Skogås 142 50
Sweden

Add us to your address book
avbryt prenumeration    uppdatera inställningar