Copy
Visas inte meddelandet ordentligt?
Öppna det i din webbläsare

Förpackningar som sticker ut – Tuber!

Att göra en rund förpackning kan vara en utmaning, men inte för oss på Profilskaparen. Utan rätt kunskap är det mycket som kan gå snett men med vår långa erfarenhet så guidar vi dig rätt, det är just det vi på Profilskaparen är bra på! Kontakta en av våra projektledare så berättar de allt de kan om tuber. 

Lundgrens

I slutet av 2016 producerad vi en limiterad förpackning till Lundgrens nya snus ”Infusion”. Denna tub med marmorkänsla och noga avvägd vikt var till för lanseringen av ett helt nytt ångat snus. De såldes i begränsad och numrerad upplaga. Detta projekt är bara ett av många exempel på hur man kan lyfta sin produkt med hjälp av Profilskaparen och vår förpackningskänsla. Kom förbi vårt showroom så visar vi resten!

The Dude

2017 års första leverans av tuber var denna serie med tuber för The Dude Styling serie. De är klädd obestruket papper för att ge ett maskulint och ruff känsla. Att jobba med olika artwork och färger ger ett fräscht och modernt intryck till dina produktserie. Har du en serie produkter som du vill förpacka, kontakta oss!
Välj kanal för att själv utforska vårt sortiment och vad vi kan erbjuda.
Vi är sedan sommaren 2016 godkända av FSC, är du intresserad av att få din produkt FSC-märkt, eller vill veta mer mer om FSC så kan du antingen gå in här eller ställa frågan till din  projektledare.
Profilskaparen AB, 2017

Telefon: 08-447 30 00

Profilskaparen AB
Box 25, 142 21 Skogås
Lyftkransvägen 14
Skogås 142 50
Sweden

Add us to your address book
avbryt prenumeration    uppdatera inställningar