Copy
Med anledning av den nya dataskyddsförordningen som träder i kraft 25 maj behöver be om vi ditt godkännande för att kunna fortsätta skicka detta inspirationsbrev till dig
Ja tack, fortsätt skicka inspirationsbreven!

Årets färg från Pantone är 2096

Färger är budskapsbärare och har olika betydelser, de framhäver och speglar oss och våra företag. Exempelvis kan lila vara en färg som signalerar rikedom och lojalitet. I vår värld kan färg bete sig väldigt olika beroende på media, material, tryckmetod, laminat, belysning osv. Som hjälp på vägen att hitta rätt kan vi exempelvis manipulera färgen i ett produktfoto, göra en 3D-fil i olika färguppsättningar/material. Vi använder oss av alla olika tryckmetoder och material för att matcha ihop olika medier och har kunskapen om var det kan finnas utmaningar.
Det går mode i färger likväl som i allt som har med design att göra, vi håller oss uppdaterade och vet också vad som har använts i aktuella produkter. Vill man följa modet eller vill man sticka ut? Upp till er!

Färghantering

PMS, CMYK, RGB, NCS, sRGB, RAL, Hex/HTML-färg, LAB, ICC-profiler, foliefärger, screenfärger, rastreringar, toningar, o.s.v, som ska återges på bestruket/obestruket papper och dessutom kanske lamineras mm. Det är väldigt mycket att hålla reda på när det gäller färger. Vi på Profilskaparen arbetar dagligen med att kombinera just detta och gör alltid vårt yttersta för att få ihop allt till en bra slutprodukt.
Välj kanal för att själv utforska vårt sortiment och vad vi kan erbjuda.
Profilskaparen AB, 2018

Telefon: 08-447 30 00

Profilskaparen AB
Box 25, 142 21 Skogås
Lyftkransvägen 14
Skogås 142 50
Sweden

Add us to your address book
avbryt prenumeration    uppdatera inställningar