Copy
Michel scout Dutch Design Awards, een dag assembleren, door Jochem Uytdehaage gecoacht.
View this update in your browser
"Vakmanschap is Meesterschap" - zo is het! In deze Spark UPDATE veel aandacht voor de kansen die wij de afgelopen tijd kregen om onze kennis en ervaring met anderen te delen. En hoe we ons vakmanschap blijven ontwikkelen.

Michel scout Dutch Design Awards

We kregen de laatste tijd leuke verzoeken om onze expertise in te zetten. Zo vroeg de Rotterdam School of Management - een van Europa's grootste International Business Schools - ons om met een cursusfilm onze kennis te delen. Het filmpje met Michel en Diederik is onderdeel van het vak Innovation Management - een van de vakken die de RSM (onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam) als Massive Open Online Course wereldwijd openbaar beschikbaar maakt.

Michel is daarnaast gevraagd om zitting te nemen in de selectiecommissie van de Dutch Design Awards. Deze toonaangevende Nederlandse ontwerpprijs beloont jaarlijks het beste van Nederlandse vormgeving. Afgelopen jaar vervulde Spark directeur Maarten Wilming ook zo'n rol als jurylid bij de internationale iF Design Awards. Lees verder

Een dag als ontwerper

Scholiere Nina Touw uit klas 6 van het VWO wilde weten of een designopleiding bij haar past. En dus belde ze Spark of ze langs mocht om het uit te proberen. Daar zeiden we graag "ja" op, want we vinden het belangrijk om techniek te promoten en talent te stimuleren. Nina ging bij ons moodboarden, tekenen, modelleren en 3D-printen.
Ze mailde naderhand "Het is gelukt en hij doet het! Ik ben er trots op!" en stuurde ons een filmpje van het werkende product!

Lees verder

Een dag assembleren

We geloven dat 'kijkjes in de keuken' tijdens ontwerpprojecten belangrijk zijn. De noodverlichting van ABB/van Lien moest perfect produceerbaar worden. Supersnel in elkaar te zetten. Geen verspilling van materiaal, tijd of energie. Lean ten top. Dus ging Anke als onderdeel van het ontwerpproject een dagje meedraaien op de assemblage-afdeling van Van Lien. "Een hele dag zelf dingen in elkaar zetten, alle fouten maken die er maar zijn, de mensen spreken; dat levert echt iets op."

Lees meer
Tweevoudig Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage coachte ons en inspireerde met Mentally Fit tips. Spannend zo'n Dragon's Den; en wint de Mellon hechttool ook nog de 1e prijs! Met maar liefst 3 Carvers een innovatieve mindset creëren voor brainstorms met onze opdrachtgevers uit Japan, Qatar, Duitsland en Brazilië. PowerBar goes USA: steun hun Kickstarter campagne en krijg je eigen supercompacte stekkerdoos.

Vacature Ux & Graphic Designer

Steeds meer ontwerpuitdagingen...!
Daarom zoeken we een veelzijdige user interaction & grafisch ontwerper (m/v). Iemand die zin heeft om samen met een leuk team en in een inspirerende omgeving te werken aan het realiseren van innovatieve producten.
SPARK ELEMENT - Prototyping & testing: making ideas physical quickly benefits the design process immensely, in quality and speed.
SPARK INSIGHT - Cost Control: When to invest your time in decreasing costs and when in increasing value?
Twitter
Facebook
LinkedIn
Website
Email

Spark design & innovation

U ontvangt enkele keren per jaar onze nieuwsbrief op <<Email address>> omdat u hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in Spark. Uw gegevens kunt u hier aanpassen. Wilt u de Spark UPDATE niet meer ontvangen dan kunt u zich afmelden.

Vragen of opmerkingen? update@sparkdesign.nl of +31 (0)10 24 45 777
 
Copyright © 2016 Spark design & innovation, All rights reserved.
 
Email Marketing Powered by MailChimp