Copy
Een Special Award for Excellence categorie Respect, Spark op de Medica en een nieuwe medicijnenscanner
View this update in your browser
In deze Spark update veel aandacht voor innovatie in ‘Health’. Onze integrale aanpak creëert hierin veel succes voor onze klanten. En wint prijzen, zoals de GIO Special Award for Excellence 2015. Trots!

Spreek ons op de Medica!

Sparkharten gaan sneller kloppen van innovatieve producten die de wereld beter maken. En bij innovatie op medisch gebied is dat misschien wel bij uitstek het geval. Onze ‘Health & Medical’-producten maken letterlijk het verschil tussen leven en dood, of tussen vorstelijk comfort en veel ongemak.

We willen u graag een aantal van onze Health & Medical innovaties presenteren in het Holland Paviljoen op de Medica (stand 15G21) in Düsseldorf (16-19 november) – de grootste vakbeurs in de medisch-technologische sector.

Eisen aan medische apparaten zijn zeer strikt. Onze liefde voor het oplossen van complexe puzzels, onze technische kennis en drive maakt Spark bijzonder geschikt voor productontwikkeling in de medische sector. We horen graag van u voor welke uitdagingen op het gebied van innovatieve, medische productontwikkeling u staat.
 
Bent u erbij? Maak een afspraak om kennis te maken of bij te praten.
Tot ziens op de Medica!

Special Award for Excellence


Trotse Spark klanten bij uitreiking van de Goed Industrieel Ontwerp (GIO) erkenningen 2015!
De STAR-series productlijn valpreventietoestellen voor veilig werken op hoogte ontving een Goed Industrieel Ontwerp 2015 erkenning. En als klap op de vuurpijl ontving de innovatieve Casserole maaltijdverwarmer van de vakjury de prestigieuze Special Award for Excellence in de categorie Respect!

Alle erkende en prijswinnende producten zullen tijdens de Dutch Design Week in het Klokgebouw in Eindhoven worden tentoongesteld. Kom de Casserole en Star serie tussen 17 en 25 oktober hier bewonderen! Meer...

IRIS introductie


Begin oktober is op de Expopharm in Düsseldorf het prototype van de ZiuZ IRIS geïntroduceerd! Met veel belangstelling van klanten, en concurrenten.

Werken met medicijnzakjes is voor veel patiënten een uitkomst; zo nemen ze altijd de juiste medicijnen op het juiste moment. IRIS is het nieuwste product van ZiuZ Medical, dat zorgt voor de vereiste controle van de zakjes nadat ze gevuld zijn. De IRIS scanner is zo compact dat er in elke apotheek een plek voor te vinden is.

Voor medische apparaten is beheersing van de risico's in het ontwerpproces essentieel. Door subsystemen vroegtijdig en uitvoerig te testen ontwikkelden we in korte tijd een betrouwbaar product. Meer...
En weet u al dat de douchestoel in Goed Nieuws uit Nederland staat? En dat Felix een nieuwe 3Dprinter heeft geïntroduceerd? Lees over ons bezoek uit Zwitserland en bekijk de PAL-V op 21 oktober in de uitzending van 'Met de Kennis van Nu'.
SPARK ELEMENT - Creative concepting: finding ways to meet apparently contradictory requirements.
SPARK INSIGHT - Our vision on The Robot Era smart machines fulfilling complex tasks and creating new possibilities.
Twitter
Facebook
LinkedIn
Website

Spark design & innovation

U ontvangt enkele keren per jaar onze nieuwsbrief op <<Email address>> omdat u hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in Spark. Uw gegevens kunt u hier aanpassen. Wilt u de Spark UPDATE niet meer ontvangen dan kunt u zich afmelden.

Vragen of opmerkingen? update@sparkdesign.nl of +31 (0)10 24 45 777
 
Copyright © 2015 Spark design & innovation, All rights reserved.
 
Email Marketing Powered by Mailchimp