Copy
Vier awards / Filmportret in onze studio / What's in a name?
View this update in your browser
Spark logo
Maarten en Robert
Creatief omgaan met obstakels: dat is ons vak. In ons recente off-road team-event konden wij dit talent vrij letterlijk toepassen. We zien innovatieprojecten vaak ook als een expeditie: een ambitieus avontuur met een goed voorbereid team naar een spannend doel. Join us!

Helemaal goud

Het afgelopen jaar zijn we beloond met een aantal prijzen. In korte tijd wonnen we twee International Forum Design (iF) Awards en nog eens twee European Product Design Awards (EPDA). Hoe spannend het winnen van een prijs ook is, de producten achter de award zijn nog veel interessanter.
 
Met Holmatro werden we beloond met de iF Design Awards voor de ontwikkeling van de 5000 serie: hydraulische spreiders voor reddingswerkers. Met IRIS, een medisch schouwapparaat voor voorverpakte medicijnzakjes van ZiuZ Medical, wonnen we zelfs een iF Gold Award. Onze eerste EPDA wonnen we met de ontwikkeling van de modulaire Pro 3D-printer van FELIX. Ook de beveiligingsrobot SAM (Secure, Autonomous & Mobile) van Robot Security Systems won een EPDA.

Spark in de spotlights

Stadhavens Rotterdam maakt een serie filmportretten van ondernemers in het Rotterdam Innovation District. Een gebied waar wetenschappers, innovatieve bedrijven en creatieve pioniers zich clusteren. Er is ruimte voor partnerships, om te experimenteren en te vernieuwen. In een portret over Spark is te zien hoe wij dat doen, samen met ons team van getalenteerde specialisten en onze opdrachtgevers. Kom langs voor een kopje koffie en geniet van het vergezicht over het water, de bedrijvigheid en energie die stroomt door de havens.

Meet the family

Jarenlange ervaring geeft naast interessante producten ook leuke productnamen. Bij een korte terugblik viel ons op dat we inmiddels een mooie reeks verzameld hebben. Maak kennis met de Spark-familie, wij stellen graag aan u voor: Felix, Sam, Lea, Henk, Iris, Toon en de jongste telg in de familie, Anne! Dit is een armatuur voor slimme straatverlichting. Deze toekomstgerichte oplossing kan bijvoorbeeld uitgebreid worden met vele sensoren om er een echte “smart city hub” van te maken. Hiermee is de trend naar slimme stadsoplossingen onomkeerbaar.
Communicatie training bij Spark
Innovation for Health 2016 Spark
Herbeleef Maarten Timmers trip naar de Salone del Mobile via onze Instagram. Veel enthousiaste ontwerptalenten gesproken op de IOB in Delft! Robert sprak op de RapidPro in Veldhoven. Wij verwelkomen Douwe en Linde. Bekijk hier de "making-of" van ons eigen unieke koffiekop. Een spectaculaire èn leerzame Product Autopsy sessie: we offerden een Clio aan de wetenschap. Lees hier over onze bijdrage aan de geboorte van security robot SAM.

True Innovation™ on air

Vandaag had het Spark team een avontuurlijke rit naar het werk. Door kuilen, modder en steile hellingen. Tijdens een 4x4 off road experience werden we uitgedaagd om creatief om te gaan met obstakels.
Inspirational Quotes Creativity
Twitter
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
Website
Email

Spark design & innovation

U ontvangt enkele keren per jaar onze nieuwsbrief op <<Email address>> omdat u hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in Spark. Uw gegevens kunt u hier aanpassen. Wilt u de Spark UPDATE niet meer ontvangen dan kunt u zich afmelden.

Vragen of opmerkingen? update@sparkdesign.nl of +31 (0)10 24 45 777
 
Copyright © 2017 Spark design & innovation, All rights reserved.
 
Email Marketing Powered by Mailchimp