Copy

19. februar 2021: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 95 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Vellykket emisjon for SunSense

Vidar Mortensen (t.v.), COO i SunSense, her sammen med Jan Grønbech, tidligere country director i Google Norway AS.
SunSense har utviklet en «wearable» sensor som måler soleksponering og er klare for lansering på det profesjonelle markedet. Dette året skal SunSense iverksette flere samarbeidsprosjekter, blant annet med den danske kreftforeningen.

Les hele artikkelen her.

Bli med på programmeringskurs for viderekommende

Kurset er en del av prosjektet Digin INK, som er finansiert av Agder fylkeskommune. Kurset er derfor gratis for alle som er interesserte. 

Kurset går over to dager, 9. mars kl. 16.00-19.00 og 11. mars kl. 16.00-19.00. Meld deg på nå, så sender vi ut zoom-link til alle påmeldte før kurset begynner.

Meld deg på her

Smartere samfunn med AI prosjekt


Prosjektet "KART AI" skal skape en digital lab for å danne et kunnskapsgrunnlag og pilotering som sørger for bedre kvalitet på nasjonale kartbaser og eiendomsregisteret. Prosjektet er et samarbeid mellom Digin-medlem; Norkart, Kristiansand kommune (prosjekteier), Kartverket og Universitetet i Agder og får støtte fra Regionale forskningsfond Agder.
 
Les mer om KART AI her

Kjenner du til NAV sitt tilbud til bedrifter ?

Viktig kompetanse i rekrutteringsprosesser

Sammen med vår medlemsbedrift Netlab, skal NAV presentere seg og sine tilbud til næringslivet på et heldigitalt torsdagsmøte 4. mars.

Påmelding
Meld deg på Design Thinking

UiA CoLAB har høy kompetanse på metodikken design thinking og vil ta dere gjennom en rask introduksjon 12. mars.

Meld deg på her!

Medlemsbedrifter; save the date! 


Digin skal avholde Årsmøte/Generalforsamling 18.mars kl 14.00-16.00. Mer informasjon kommer, så hold av dato og klokkeslett! PS. Møtet blir digitalt i år.
Facebook
LinkedIn
Website
2021 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp