Copy

02. april 2019: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 90 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Fornøyd vinner av Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonspris

Optilift AS stakk av med seieren da prisen ble delt ut under Digitalkonferansen 2019. Vinnerbedriften ble valgt ut av 19 nominerte.

Optilift, med gründer og teknisk sjef Torbjørn Engedal i spissen, har klare mål om å bidra til at deres kunder oppnår økt lønnsomhet, bedre sikkerhet og deres teknologi skal også bidra til redusert CO2-avtrykk. Samtidig arbeider de med teknologi som gir muligheter for autonome løsninger og bruk av kunstig intelligens. Les mer her.

Digitalkonferansen nådde nye høyder 

 
Da var Digitalkonferansen over for denne gang. Hele 272 deltakere hadde meldt seg på i år, en stor økning fra i fjor hvor vi hadde 130 deltakere. Vi i Digin takker alle som deltok, alle som engasjerte seg og hjalp til, og ikke minst - alle de gode tilbakemeldingene vi har fått!

Se flere bilder fra årets Digitalkonferanse.

Takk for alle tilbakemeldinger


Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra deltakere som var på Digitalkonferansen, og takker for at dere stadig gjør oss bedre. Her er statistikk fra spørreundersøkelsen:
  • 66 % fikk etablert nye kontakter under Digitalkonferansen, og kommentarene var at de også fikk forsterket etablerte forretningsforbindelser.
  • Hele 45% deltok på mat og mingling i etterkant av konferansen - et nytt konsept i år. Her fikk man anledning til å bygge nettverk og knytte kontakter, og hele 82,54 % synes vi bør fortsette med mat og mingling i etterkant på fremtidige konferanser.
  • 88 % er fornøyd med konferansen.
  • 90,62 % var fornøyde eller svært fornøyde med programmet.
  • Folk ønsker å høre mer om IoT, AI, Big Data, smarte byer/samfunn samt IT-sikkerhet på neste års konferanse
  • Vi er også glade for å høre at 92 % svarte at det er sannsynlig eller svært sannsynlig at de vil delta på et arrangement i regi av Digin i fremtiden.

Velkommen til BDO miniseminar: 
"Beskytt bedriften mot dataangrep"


Digin - medlem BDO har noen av landets ledende spesialister innenfor IT-sikkerhet, og vi har gleden av å invitere deg til et seminar som omhandler datakriminalitet. Seminaret vil blant annet gi et innblikk i hvordan de kriminelle gjennomfører angrep, konsekvensene av et dataangrep, samt anbefalinger til sikringstiltak. Les mer og meld deg på her.
 
Facebook
LinkedIn
Website
2019 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp