Copy

26. februar 2019: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 90 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Digitalkonferansen 2019

Her er fire av foredragsholderne som kommer på Digitalkonferansen i år, fra Facebook Norge, IBM, Sopra Steria og Telenor. I tillegg kommer Louise Fuchs, tidligere kåret til årets digitale superprofil, som stiller som konferansier. Vi får også høre foredragsholdere fra Microsoft, Anzyz Technologies, Deloitte, Stiftelsen Tinius, CAIR og Rema 1000. Derfor bør du holde av tirsdag 26. mars - det er allerede over 150 påmeldte, og det er tilrettelagt for å mingle og bygge nettverk. Se alle foredragsholdere, program og påmelding her.

Ja, jeg vil melde meg på Digitalkonferansen!

Workshop 14. februar med Digin-medlemmer

 
I forbindelse med Arena-prosjektet hos Innovasjon Norge arrangerte Digin 14.februar sin andre workshop med representater fra medlemsbedriftene. Hensikten var å drøfte ulike problemstillinger som skal resultere i en best mulig søknad som skal ferdigstilles i løpet av høsten. Digin er opptatt av å oppnå felles ambisjoner og mål på vegne av sine medlemmer, samt å utarbeide en strategi for nettverket videre. 

Dersom søknaden blir godkjent vil dette gi Digin mange muligheter i arbeidet videre med kunstig intelligens og praktisk bruk av dette på Sørlandet.

Medlemsrepresentantene var aktive og bidro effektivt under worshop´en og Digin takker alle som delttok.

Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonspris


Har du nominert din kandidat? Vinneren av Innovasjonsprisen 2019 kåres på Digitalkonferansen og vinner 50.000 kr, samt heder og ære. Vi oppfordrer DEG til å nominere kandidater til årets pris. 
  1. Hvem kan motta prisen?
    - Kandidater kan være både store og små virksomheter, offentlige eller private- også enkeltpersoner som har gjort en forskjell kan forslås.
  2. Krav til kandidatene:
    - Kandidatene må ha lansert eller tatt i bruk en ny løsning der IKT inngår som et sentralt element- Løsningen må være nyskapende i forhold til eksisterende eller konkurrerende løsninger i det aktuelle markedet eller bransjen generelt- Prisvinneren må ha besøksadresse og /eller organisasjon registrert i Agder.
Nominer din kandidat her!
Facebook
LinkedIn
Website
2019 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp