Copy

12. mars 2019: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 90 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Praktisk bruk av kunstig intelligens og etikk på agendaen

Administrerende Direktør for Stiftelsen Tinius og Blommenholm Industrier, Kjersti L. Stavrum kommer på Digitalkonferansen. Temaet for innlegget hennes er: "Tapte ansikter og privatlivet til salgs."

Digital utvikling setter store krav til etiske vurderinger. Hvordan kan vi få større oppmerksomhet om dette skjulte området som har så store konsekvenser for samfunnsutviklingen videre?

Se alle foredragsholdere, program og påmelding her.

Ja, jeg vil melde meg på Digitalkonferansen!

Hvem blir årets verdige vinner?

 
Juryen er godt i gang med vurdere spennende kandidater som potensielt kan stå som vinner på scenen og motta Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonspris. 

Svært kompetente jurymedlemmer
Jurymedlem Elisabeth Austad Asser fra Sparebanken Sør sier selv at juryen også i år er sammensatt av medlemmer med høy og bred kompetanse, og at prosessen med å peke ut finalister som skal stå på scenen 26. mars under Digitalkonferansen er godt i gang. Første gjennomgang av innsendte søknader er utført, og inntrykket hun sitter igjen med er at det skjer mye bra innovasjon her på Sørlandet. Les hele saken her.

Bli kjent med Norges mest komplette datavarehus for geografisk informasjon


Digin tok en prat med Teknologidirektør i Norkart, Alexander Salveson Nossum. Norkart har 170 ansatte – og har nylig etablert kontorer på Tangen i Kristiansand. Dataplattformen deres bygger på store datamengder – både åpne offentlige og kommersielle data. Plattformen leverer samfunnskritiske løsninger som sørger for bla gode byggesøknader, riktige kommunale gebyrer og korrekte kartdata og reguleringsplaner for å nevne noe. 

Norkart ser stadig etter nye partnere og vi oppfordrer Digins medlemmer til å ikke nøle med å ta kontakt med Alexander. Les mer her.

Stor interesse for Digitalkonferansen og B2B- mingling


Vi har oppnådd påmeldingsrekord for Digitalkonferansen med over 200 påmeldte! Det er også mange som har meldt seg på mat og mingling kl 16-18 etter konferansen, der mat og drikke er inkludert i påmeldingsavgiften. Her er det store muligheter for å bygge nettverk og i slike settinger skapes det ofte flere forretningsforbindelser. Vi oppfordrer alle til melde seg på her: https://www.digin.no/digitalkonferansen/

Vi har også et Facebook-arrangement der du kan trykke "Skal" slik at dere hjelper oss å spre engasjement.

NB. Vi minner om at å trykke "Skal" på arrangementet ikke er en påmelding dersom du ikke har bestilt via nettsidene våre. 
 
Facebook
LinkedIn
Website
2019 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp